Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Pod Kalousy - Adršpach

Adršpach

Nabídka ubytování v Adršpachu v nadstandartně vybavených nově zrekonstruovaných apartmánech ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastní koupelnou a vybavenou kuchyní. K dispozici je úschovna kol a parkoviště.Zcela nově nadstandardně zařízené apartmány s vlastním sociálním zařízením a kuchyňským koutem. Kompletně vybavená kuchyně - lednice, varná deska, mikrovlnná trouba, varná konvice a nádobí. K…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Adršpach 40, Adršpach
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Náchod
Obec
Adršpach

Fotogalerie k článku

Nabídka ubytování v Adršpachu v nadstandartně vybavených nově zrekonstruovaných apartmánech ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastní koupelnou a vybavenou kuchyní. K dispozici je úschovna kol a parkoviště.

Zcela nově nadstandardně zařízené apartmány s vlastním sociálním zařízením a kuchyňským koutem. Kompletně vybavená kuchyně - lednice, varná deska, mikrovlnná trouba, varná konvice a nádobí. Ke každému pokoji náleží sociální zařízení - umyvadlo, sprchový kout, WC, bojler s teplou vodou. Televize, satelit a připojení na internet wi-fi. Objekt je obklopen zahradou, kterou lze využít k odpočinku, pálení ohně či posezení u kávy.

Popis okolí

Dům je v atraktivním prostředí Adršpašsko-teplických skal. Rozlehlá přírodní rezervace romantických pískovcových skal je rájem pro příznivce pěších túr. Mnoho značených turistických tras Vás zavede do typických skalních měst i nedalekých Broumovských stěn včetně stolové hory Ostaš.

Tipy na výlet po okolí

Vše je téměř na dosah – skalní město, cyklostezka, tenisové kurty, lanové centrum, jízda na koních, plavba na lodičkách po skalním jezírku. Apartmány se nachází rodinném domě v klidné části jinak velmi rušného turisty hojně navštěvovaného skalního města Adršpach, přibližně 1 km od vstupu do skal.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jaroměři | duben 2024

24.04.2024 - 24.04.2024
nám. Dukelských hrdinů…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete