Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Růženka - Veselí nad Lužnicí

Veselí nad Lužnicí

Pronájem- rekreační dům s bazénem - 2 Apartmány u Růženky k pronájmu - Veselí nad Lužnicí. Ubytování v rekreačním domě s bazénem zahrnuje 2 apartmány u Růženky Veselí nad Lužnicí - jižní Čechy. Nabídka ubytování zahrnuje přízemní a podkrovní apartmán (oba jsou o velikosti 2+kk) s vlastním vchodem a vyhřívaným bazénem na zahradě - v letní sezóně se rekreační dům pronajímá výhradně 1 skupině klient…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hlinice552, Veselí nad Lužnicí
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Tábor
Obec
Veselí nad Lužnicí

Fotogalerie k článku

Pronájem- rekreační dům s bazénem - 2 Apartmány u Růženky k pronájmu - Veselí nad Lužnicí. Ubytování v rekreačním domě s bazénem zahrnuje 2 apartmány u Růženky Veselí nad Lužnicí - jižní Čechy. Nabídka ubytování zahrnuje přízemní a podkrovní apartmán (oba jsou o velikosti 2+kk) s vlastním vchodem a vyhřívaným bazénem na zahradě - v letní sezóně se rekreační dům pronajímá výhradně 1 skupině klientů(8 osob) jako celek kvůli zachování soukromí. VYBAVENÍ: Každý apartmán má vybavený kuchyňský kout (el. dvouplotýnkový vařič, lednička, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice) v obývacím pokoji TV - DVD, jídelní kout a dvě lůžka, ložnice (1/2), koupelna s rohovou vanou, sprchou a WC, topení elektrické, pračka. Oplocený pozemek, slunná terasa, venkovní solárně vyhřívaný bazén průměr 3,6m, zastřešené venkovní posezení, venkovní gril, zahradní nábytek, dětský koutek, lehátka, houpačka,trampolína. Parkování u objektu, domácí zvíře ne. WI - FI připojení k internetu! Objekt je v nezátopové oblasti.

Možnosti stravování

Vlastní.Restaurace 500 m

Tipy na výlet po okolí

Nejbližší koupání v bazénu u objektu, další možnost koupání v zatopených pískovnách 1,5 (písečné pláže), jez Nežárka 1 km, v okolí četné rybníky, aquapark Hluboká nad Vltavou 20 km. Zámek Jindřichův Hradec, Červená Lhota, Hluboká nad Vltavou, Třeboň (do 30 km). Historické město Tábor kde můžete navštívit zoo Větrovy, muzeum čokolády. V okolí rybník Svět, Horusický rybník, Rožmberk.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete