Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány u Kamenného stolu Modletice

Slavonice

Prostorná chalupa se soukromým dvorem pro klidnou dovolenou i společenskou akci. Vítáme rodiny s dětmi, rybáře, milovníky přírody i jejich zvířecí miláčky. Přijeďte si užít rodinnou dovolenou na zemské usedlosti v údolí Moravské Dyje v Jižních Čechách. Uzavřený dvůr s letní kuchyní,ohništěm je bezpečný pro děti a příjemný pro večerní posezení s hudbou až do ranního rozbřesku. K dispozici jsou soukromý rybníky plný ryb, na koupání i rybolov. K chalupě patří zahrada s Moravskou Dyjí, se stylovým kamenným posezením, ohništěm, dětský koutek, pískoviště, houpačka. Parkování je přímo u chalupy.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Modletice 12/378 81, Slavonice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Slavonice

Fotogalerie k článku

Velký apartmán se společenskou místností…4.950,0 Kč/noc…9 lůžek. Cena za lůžko při stoprocentní vytíženosti je 550 kč/lůžko/noc.

Kauce za pobyt je…4.000Kč.

Malý apartmán. 3.850,0Kč/noc.7 lůžek. Cena za lůžko při stoprocentní vytíženosti je 550 kč/lůžko/noc. Kauce za pobyt je…4.000Kč.

Ubytování ve dvoře…4.950,0Kč/noc…9 lůžek. Cena za lůžko při stoprocentní vytíženosti je 550 kč/lůžko/noc. Kauce za pobyt je…4.000Kč.

U řeky Moravské Dyje…2.700,0Kč/noc…4 lůžka. Kauce za pobyt je…4.000Kč.

Apartmány k pronajmutí

Objekt……………………………………………….15.950,0 Kč/noc. Kapacita 29 lůžek. Cena za lůžko při stoprocentní vytíženosti je 550 kč/lůžko/noc.

Minimální pronájem dvě noci-celá chalupa ………36.700, 0Kč kapacita 29lůžek.

Apartmán lze objednat mimo sezonu minimálně na tři dny a více.

Na jednu noc  lze lůžko zarezervovat v Malém apartmánu za cenu 1200Kč.

Silvestr – chalupa (4x apartmán, 9x pokoj, kapacita 29 lůžek,) cena…104.400,0Kč. Cena silvestru zahrnuje 4 dny, kde jsou zahrnuty už všechny okolní poplatky za energii a dřevo na vytopení apartmánu.

 

Je možný i rozdělení chalupy na silvestra.

Cena:

Velký apartmán (2x pokoj s koupelnou, kapacita 9 lůžek, společenská místnost s galerií) cena…32.400,0Kč.Cena silvestru zahrnuje 4 dny, kde jsou zahrnuty už všechny okolní poplatky za energii a dřevo na vytopení apartmánu.

 

Malý apartmán, apartmán Ubytování ve dvoře,apartmán U řeky Moravské Dyje (7x pokoj,kapacita 20 lůžek, 3x koupelna,společenská místnost s klavírem) cena…72.000,0Kč.Cena silvestru zahrnuje 4 dny, kde jsou zahrnuty už všechny okolní poplatky za energii a dřevo na vytopení apartmánu.

 

Na jednu noc  lze lůžko zarezervovat v Malém apartmánu za cenu 1200Kč.

 

Příjezd…16hod.

Odjezd…9-10hod. Nebo dle dohody a možností.

K dispozici uzavřený dvůr s letní kuchyní a ohništěm, zahrada s řekou Moravskou Dyjí,  kamenným stolem a ohništěm.Také rybník na koupání a rybolov.

Svátky a prodloužený víkendy během roku lze objednat pouze celou chalupu na tři a více dnů,nebo dle dohodya možnosti.

Info k rezervaci.

Rezervace je blokovaná pouze při zaplacení padesáti procent z ceny. Klienti mají stanovenou splatnost do 5 dnů, poté se termín uvolní pro další zájemce. Lze urychlit výpisem z banky. Nad 29 osob se platí 300,- Kč/osoba/den.  Doplatek musí být zaslán 15 dnů před příjezdem hostů bankovním převodem.

Jakmile bude záloha převedena na účet, budu Vás informovat a na stránkách Váš termín zablokuji.Při odstoupení pobytu nebude klientovi vracen rezervační poplatek. Zákazník má nárok na vrácení celé částky pouze v případě nahodilých a nepředvídatelných událostí (jako např. přírodní katastrofy, které znemožňují pobyt nebo havárie v objektu).

Kauce za chalupu činí 16.000,Kč. Kauce je vratná v plné výši, pokud bude objekt  s letní kuchyní,barem a grilem, zahradou a pergolou ve stavu, v jakém byl předán. Kauce se předává při převzetí chalupy v den příjezdu. V den odjezdu se vrací.

Poplatek za domácí mazlíčky (pejsek, kočička) činí 150,- Kč/noc. Pejsci a kočičky nebo jiná havěť nemůžou být bez dozoru v místnostech chalupy!

K dispozici je Dolní Modletický rybník ,cca-150m od chalupy na koupání i rybolov. Možnost pronájmu dvojité pípy s chladicím zařízením na potravinářský plyn. Je nutné upřesnit počet aut! Za větší množství aut (více než 7) se platí poplatek 150,- Kč/den/auto. Každý host se musí seznámit s ubytovacím řádem, který naleznete v příloze. Lze nalézt také na stránkách rodinná dovolená Modletice 

Možnosti stravování

Stravování

vlastní nebo nad 10 jídel lze objednat v ceně dopravy do Modletic-Restaurace Na Podolí Na Podolí 305, 675 31 Jemnice Tel: +420 608 029 540, +420 568 450 500

Popis okolí

Atraktivní samostatná část chalupy se nachází v údolí toku Moravské Dyje. V blízkosti Modletic se nachází renesanční město Slavonice a renesanční perla město mezi městy,město Telč. Lokalita je vhodná pro rodiny s dětmi. K dispozici je soukromý rybník na koupání, možnost rybolovu, ohniště s posezením na piknik cca 200m od chalupy a romantické místo zatopeného lomu cca 400m. K chalupě patří zahrada se stylovým kamenným posezením, dětský koutek, pískoviště, houpačka. Ohniště se nachází u břehu řeky Moravské Dyje s kamenným stolem a lavicí cca 40m od objektu. Parkování u chalupy.

Tipy na výlet po okolí

- Dětský kout,tenisový kurt s občerstvením ve Starém Hobzí vzdálené od Modletic cca.5 km.Písečná sportovní areál cca-1,5km. - možnost pronájmu lodí na sjezd po řece Moravské Dyje od Dačic až po chalupu cca 15km. - rybaření, řeka, rybníky. - poznat krásy České Kanady a jižních Čech. - vhodné pro cykloturistiku, sportovní rybaření , treking a houbaření. - půjčovna kol. - kurzy astrologický – Cesta masky. - kultura infocentrum Slavonice, info: tel 384493320 e-mail i@slavonice-město.cz web www.i.slavonice-město.cz infocentrum Telč, info:tel,567112407nebo8 www.telc-etc.cz -Lanový park Landštejn.Maříž-keramika a dílny pro děti.Vytvořená síť cyklotras a turistických tras v nedotčené krajině.Pevnostní areál Slavonice.Graselova stezka po stopách známého lupiče-vede po české a rakouské straně.Turistická trasa pro děti ve Slavonicích-CESTA POHÁDKOVÝM LESEM.Úzkokolejná trať z Nové Bystřice do Jindřichova Hradce. -Vlek pro děti a udržované běžkařské dráhy.Řásná-vzdálenost 26km.Slavonice-běžkařské stopy 8km.Nová Bystřice-lyžařský vlek 35km.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete