Statistika našeho portálu

  • 102 246 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány u Macháčků - Lipno nad Vltavou

Lipno nad Vltavou

Nabízíme Vám příjemné ubytování za rozumnou cenu v jedné z nejkrásnějších a turisticky nejzajímavějších oblastí České Republiky. Náš domek leží v turisticky atraktivní části obce Lipno nad Vltavou v klidném prostředí blízko lesa. Krásná příroda, zámky, kláštery, zříceniny hradů, historická města, koryto řeky Vltavy, Čertova stěna a Lipenské jezero - to je jen stručný výčet toho, co můžete vidět v…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lipno nad Vltavou 63, Lipno nad Vltavou
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Lipno nad Vltavou

Fotogalerie k článku

Nabízíme Vám příjemné ubytování za rozumnou cenu v jedné z nejkrásnějších a turisticky nejzajímavějších oblastí České Republiky. Náš domek leží v turisticky atraktivní části obce Lipno nad Vltavou v klidném prostředí blízko lesa. Krásná příroda, zámky, kláštery, zříceniny hradů, historická města, koryto řeky Vltavy, Čertova stěna a Lipenské jezero - to je jen stručný výčet toho, co můžete vidět v okolí. Bezbariérový přístup, apartmány s kuchňským koutem, koupelna se sprchou a wc, televizor se satelitem, sedací souprava.

Možnosti stravování

Vlastní, restaurace v okolí, vybavená kuchyně.

Popis okolí

Skiareál Lipno (500m) - sjezdové tratě, lyžařská školka Foxpark (500m), běžecké tratě, Aquaworld Lipno (300m)- krytý bazén, sauna, skluzavka, umělá řeka, whirpool vana, masáže, aj. Bobová dráha (700m), oblázková pláž (400m), golfové hřiště, dětské hřiště ve tvaru pirátské lodě, spouta restautací, barů, pizzerií, kaváren.

Tipy na výlet po okolí

Rožmberk, Šumava, Vyšší Brod, Český Krumlov.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete