Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány U Svatého Petra - Kájov

Kájov

Apartmány U Svatého Petra se nacházejí v malebné krajině jižních Čech v osadě Kladné, která leží nedaleko města Český Krumlov a přehrady Lipno. Apartmány byly nově vystavěny v budově bývalé stáje jihočeského statku, který Vám nabízí kvalitní ubytování za příznivé ceny.Součástí ubytovacího zařízení jsou tři mezonetové apartmány, v nichž je k dispozici koupelna se sprchou nebo stylovou vanou, kuchy…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Apartmány U Svatého Petra se nacházejí v malebné krajině jižních Čech v osadě Kladné, která leží nedaleko města Český Krumlov a přehrady Lipno. Apartmány byly nově vystavěny v budově bývalé stáje jihočeského statku, který Vám nabízí kvalitní ubytování za příznivé ceny.

Součástí ubytovacího zařízení jsou tři mezonetové apartmány, v nichž je k dispozici koupelna se sprchou nebo stylovou vanou, kuchyňka s lednicí a varnou deskou, rychlovarnou konvicí, popř. mikrovlnnou troubou. Samozřejmostí je pokrytí celého objektu wi-fi a parkování na místě zdarma.

Uzavřený dvůr a rozlehlá zahrada poskytuje možnost posezení u ohniště, děti pak jistě ocení trampolínu a bazének. Na části budov probíhá stále rekonstrukce, což je zohledněno v nižší ceně ubytování.

Možnosti stravování

Možnost vlastního vaření v apartmánech a zakoupení snídaně 110 Kč na osobu. Nejbližší restaurace cca 600 m.

Tipy na výlet po okolí

Poloha našich apartmánů nabízí mnoho možností rekreace. K návštěvě vybízí nedaleká historická místa jako je zámek Český Krumlov a Hluboká nad Vltavou, klášter Vyšší Brod a Zlatá Koruna nebo vesnice Holašovice. V blízkosti se také nachází Lipno s rozličnými volnočasovými aktivitami. Okolí poskytuje také sportovní vyžití jako je pěší turistika, cyklistika či jízda na koni.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete