Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Villa-Appartements - Františkovy Lázně

Františkovy Lázně

Nabízíme ubytování v rodinném penzionu s novými a moderně vybavenými apartmány, které se nacházejí v rodinném domě ve Františkových Lázních v Západních Čechách. Apartmány jsou pro 2 - 4 osoby s možností přistýlky. Vhodné pro rodiny s dětmi. Možnost dětské postýlky a židličky zdarma. Městské centrum je vzdáleno cca. 10 minut chůze. Kuchyně apartmánů jsou kompletně vybavené: lednice, mikrovlnná tro…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Otakara Březiny 11/72, Františkovy Lázně
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Františkovy Lázně

Fotogalerie k článku

Nabízíme ubytování v rodinném penzionu s novými a moderně vybavenými apartmány, které se nacházejí v rodinném domě ve Františkových Lázních v Západních Čechách. Apartmány jsou pro 2 - 4 osoby s možností přistýlky. Vhodné pro rodiny s dětmi. Možnost dětské postýlky a židličky zdarma. Městské centrum je vzdáleno cca. 10 minut chůze. Kuchyně apartmánů jsou kompletně vybavené: lednice, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, rychlovarná konvice, kávovar, elektrický šlehač, sendvičovač a kuchyňské nádobí. Internetové připojení zdarma. Před domem Vám jsou k dispozici bezplatná parkovací místa. Cyklisté jsou u nás vítáni - možnost uschování kol v garáži.

Možnosti stravování

Kompletně vybavené kuchyně: lednice, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, rychlovarná konvice, kávovar, elektrický šlehač, sendvičovač a kuchyňské nádobí.

Popis okolí

Františkovy Lázně patří ke světoznámým lázeňským městům. Spolu s Karlovými Vary a Mariánskými Lázněmi tvoří známý "Západočeský lázeňský trojúhelník". Nachází se zde 22 studených minerálních pramenů, zásoba slatiny a plynový pramen kysličníku uhličitého. K procházce či odpočinku se nabízí řada lázeňských parků. Ve městě je také množství restaurací, cukráren a kaváren. Můžete také navštívit Aquaforum -svět vody a relaxace, solnou jeskyni, zahrát si minigolf nebo se projet mikrovláčkem k minizoo u rybníku Amerika.

Tipy na výlet po okolí

V okolí je možné navštívit hrad Seeberg, Motýlí farmu, Přírodní rezervaci SOOS, hrad Vildštejn nebo Chebský hrad.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Zrní v kostele 2024 - Cheb

01.08.2024 - 01.08.2024
Františkánské nám. 3

Galerie 4 ve spolupráci s Městem Cheb zvou do kostela sv. Kláry na hudební projekt kapely Zrní s názvem „Zrní v…

Festival vína 2024 - Mariánské Lázně

23.08.2024 - 24.08.2024
Zpívající fontána

Připravte se na nezapomenutelný zážitek na Festivalu vína Mariánské Lázně! Tento svátek vína se koná 23. a 24. srpna…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete