Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmány Zdoňov - Adršpach

Adršpach

V Adršpašských skalách nabízíme ubytování na klidném a slunném místě vhodném zejména pro rodiny s dětmi všeho věku. K dispozici hřiště tenis, nohejbal, volejbal, zastřešený vyhřívaný bazén, zahradní nábytek, ohniště a dětské pískoviště.V apartámech Zdoňov (dvě samostatné chalupy s vlastním vchodem) ložnice po více lůžkách v každé z nich, dvě koupelny, vybavená kuchyně s obývací místností a krbem,…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

V Adršpašských skalách nabízíme ubytování na klidném a slunném místě vhodném zejména pro rodiny s dětmi všeho věku. K dispozici hřiště tenis, nohejbal, volejbal, zastřešený vyhřívaný bazén, zahradní nábytek, ohniště a dětské pískoviště.

V apartámech Zdoňov (dvě samostatné chalupy s vlastním vchodem) ložnice po více lůžkách v každé z nich, dvě koupelny, vybavená kuchyně s obývací místností a krbem, veranda, zastřešená terasa s posezením.

Chalupa I. - Spodní samostatné patro rekonstruované chalupy s vlastním vchodem, chodbou, velkou obývací místností s pěti lůžky (TV, SAT, DVD, CD, rádio), kuchyní a koupelnou.

Chalupa II. - Nově postavený objekt pro rekreační účely. Dvě ložnice po pěti lůžkách, dvě koupelny, kuchyň, jídelna, krb, TV, SAT, DVD, CD, rádio.

Popis okolí

Chalupa stojí na klidném místě 1,5km od vstupu do Adršpašských skal, na rozlehlém soukromém pozemku, který přechází v louky a lesy.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jaroměři | duben 2024

24.04.2024 - 24.04.2024
nám. Dukelských hrdinů…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete