Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartment Národní no.17 - Praha

Praha

Zcela nově zrekonstruovaný apartmán se nachází v 5. patře Paláce Paukert na Národní třídě. V přízemí domu je recepce a z důvodu bezpečnosti se dům na noc uzamyká. V domě je výtah. Apartmán má vlastní sociální zařízení WC, umyvadlo se zrcadlem, sprchový kout, topné těleso, fén, je vybaven novým nábytkem 2011 – manželská postel, noční stolky s lampičkami, prostorná skříň, dvě křesílka se …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
17, Praha
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Zcela nově zrekonstruovaný apartmán se nachází v 5. patře Paláce Paukert na Národní třídě. V přízemí domu je recepce a z důvodu bezpečnosti se dům na noc uzamyká. V domě je výtah. Apartmán má vlastní sociální zařízení WC, umyvadlo se zrcadlem, sprchový kout, topné těleso, fén, je vybaven novým nábytkem 2011 – manželská postel, noční stolky s lampičkami, prostorná skříň, dvě křesílka se stolečkem, věšák. Součástí apartmánu je také TV, satelit, bezdrátové připojení k internetu zdarma, lednice, rychlovarná konvice, hustá mikrovlnka a drobné nádobí. Součástí apartmánu je prostorná terasa 20 m², z které se můžete kochat překrásným výhledem na Hradčany a další historické památky Malé Strany a Starého Města. Terasa je od 1.4. do 3.11. vybavena zahradním nábytkem.

Možnosti stravování

Všude v blízkém okolí naleznete velké množství restaurací, pizzerií a rychlého občerstvení, které mají otevřeno do pozdních nočních hodin. Díky jedinečné poloze apartmánu je jen pár kroků do vyhlášených kaváren, restaurací a barů.

Popis okolí

Apartmán s prostornou terasou a překrásným výhledem na Hradčany se nachází v srdci Starého Města na Národní třídě. Je vzdálen jen pár kroků od Národního divadla, Karlova mostu, Václavského i Staroměstského náměstí. Tento apartmán má jedinečnou polohu, neboť se nachází v historickém centru Prahy.

Ke všem historickým památkám, do nejlepších restaurací a barů, divadel, muzeí a velkého množství obchodů to je jen, co by kamenem dohodil.

Zajímavé akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Galakoncert 03 – Film & Musical za …

20.04.2024 - 20.04.2024
Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých…

Butky Park otvírá: Festival plný zá…

20.04.2024 - 20.04.2024
Galerie Butovice

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete