Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

ATC Vranovská pláž - Vranov nad Dyjí

Vranov nad Dyjí

Jižní Morava, NP Podyjí, okres Znojmo, Vranovská pláž - tak to je lokalita, kde se nachází jeden z nejatraktivnějších kempů této oblasti - ATC VRANOVSKÁ PLÁŽ Kemp nabízí různé typy ubytování , od jednoduše zařízených chatek, přes ubytovnu až po komfortní ubytování v penzionu, v celkové kapacitě 300 lůžek. Dále je zde připraveno 400 stanových míst s možností elektrické přípojky a 80 míst pro karav…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vranovská přehrada - pláž 1, Vranov nad Dyjí
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Znojmo
Obec
Vranov nad Dyjí

Fotogalerie k článku

Jižní Morava, NP Podyjí, okres Znojmo, Vranovská pláž - tak to je lokalita, kde se nachází jeden z nejatraktivnějších kempů této oblasti - ATC VRANOVSKÁ PLÁŽ Kemp nabízí různé typy ubytování , od jednoduše zařízených chatek, přes ubytovnu až po komfortní ubytování v penzionu, v celkové kapacitě 300 lůžek. Dále je zde připraveno 400 stanových míst s možností elektrické přípojky a 80 míst pro karavany také s el. přípojkou.

Popis okolí

V letní sezóně-červenec – srpen je velkou atrakcí turistický vláček, jehož trasa vede z pláže přes hráz přímo k zámku Vranov nad Dyjí. U rekreantů je velmi oblíbený.

Sportovní nadšenci uvítají několik stolů na stolní tenis a několik víceúčelových hřišť, která se dají využít ke hraní volejbalu, nohejbalu, petanque, basketbal, atd. V areálu vojenské zotavovny můžete navíc využít těchto služeb: masáže, squash, vířivku, saunu, tenisové kurty, minigolf…

Pro milovníky táborového ohně jsou připravena centrální táborová ohniště. Příznivci pěší turistiky a cykloturistiky se mohou vydat po značených stezkách do nedalekého Národního parku Podyjí. Jezero na Vranovské přehradě v sobě skrývá velké a nejrozmanitější množství druhů ryb a je jen na Vás , přijít se o tom přesvědčit. Rybářské lístky je možné zakoupit přímo v místě. Na své si příjdou i milovníci turistiky a cykloturistiky, houbaři, milovníci dobrého vína.

V blízkém okolí můžete shlédnout zámek Vranov n/D,zříceninu hradu Cornštejn,hrad Bítov,zámek Jaroměřice n/R,zámek Uherčice,Národní park Podyjí,vinice Šobes,město Znojmo a jeho podzemí,rotundu a Loucký klášter. V roce 2006 byly zahájeny také vyhlídkové plavby z vranovské hráze až na hrad Bítov.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Znojmo 2024

26.10.2024 - 26.10.2024
Klášter Louka - Znojmo

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete