Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Autokemp - ubytovna SK Mšeno - Mšeno

Mšeno

Přijeďte si užít pobyt do jednoho z nejoblíbenějších autokempů na Kokořínsku. Najdete nás na prahu CHKO Kokořínsko, v areálu sportovního stadionu obce Mšeno. Jsme skvěle zařízení pro školy, sportovní soustředění, turisty i pro rodiny; také myslíme na digitální nomády – v celém areálu se zdarma připojíte na internet

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Vybavení

Internet
Wifi
Lednička
Mikrovlnná trouba
Rychlovarná konvice
Tenisový kurt
Parkování

Popis ubytování

 

Ubytovací zařízení se nachází ve sportovním areálu SK Mšeno mimo město směrem na Ml. Boleslav. V ubytovně je celoroční provoz Kapacita 34lůžek, hlavní vchod má 28 lůžek( 1x2; 4x4; 2x5;), pokoje jsou standartně vybaveny, lednice, mikrovlnka a rychlovarná konvice na chodbě. Sociální zařízení je společné. Dva pokoje apartmány 4 a 2 lůžka mají vlastní vchod a soc. zařízení na pokojích je lednice,rychl. konvice televize. Na chodbičce je společná mikrovlnka.cena od 175.- kč za os/noc aparmany 220 os/noc. Autokemp otevřen každý rok od 1.dubna do 31 října.Dle dohody je možnost ubytování i mimo uvedenou dobu. Pro vlastní stany jsou připraveny tři rovné travnaté plochy, u každé je možnost napojení na el.energii. Ubytování je možné ve čtyřech čtyřlůžkových chatách BPP s terasou 700.-kč/chata/noc a ve třech dvoulůžkových karavanech, které jsou napojeny na el. energii cena 100.- kč os/noc bez povlečení. ubytování zajišťujeme pro školy v přírodě,školní výlety, různé soustředění ale i rodinnou rekreaci.Poplatky za kemp stan..45.-,karavan..60.-; obytné auto..90.-; osoba..35.-; dítě do 15 let 25.-; pes..30.-; osoba pod širákem..40.-; el přípojka..70.-; auto..30.-; motorka 20.-;  Kemp se parvidelně od roku 2013 umístil v soutěži kemp roku na 2. místě ve středočeském kraji a v TOP 50 v ČR.

Možnosti stravování

Stravování je možné zajistit v restauraci Stadion která je součásti ubytování. Lze zajistit snídaně,polopenzi,plnou penzi dle požadavku ubytovaných. A nebo si vybrat s minutkové kuchyně. restaurace má 52 míst, salonek 28 míst. v letních měsících lze využít i letní terasu. Nabízíme Vám zajištění rodinných oslav, svateb,školení a různých srazů

Popis okolí

Kokořínsko není turisty ještě nalezené přesto je zde mnoho značených turistických i cykloturistických tras, Mnohé skalní útvary měnící se ve skalní města a hluboké rokliny dodávají této krajině svůj půvabný ráz.Naleznete zde Romatický hrad Kokořín, Strašidelný hrad Housku, královský hrad Bezděz s Máchovým jezerem. Mělník se soutokem dvou největších řek Labe s Vltavou ale i Horu Říp.Městské lázně koupaliště ve Mšeně jsou ojedinělým architektonickým dílem ve stylu art déco a patří mezi skvosty našeho regionu. V roce 2007 oslavily 75 let od svého vzniku. Jsou místem příjemného odpočinku.

Tipy na výlet po okolí

Hrad kokořín, Hrad Houska, Máchovo jezero a zřícenina hradu Bezděz, zámek Stránov. Mělník - regionální muzeum,kostnice,zámek, soutok Labe s Vltavou. hora Říp. Ml. Boleslav. Hrad, muzeum, muzeum automobilů Škoda. Vrátenská hora rozhledna, muzeum a 7 zastavení s rozhlednou Hradišť Kadlín. Parostrojní pivovar v Lobči. Řada značených turistických a cykloturistických tras kdy vám rádi poradíme kam zajet a zajít.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Tereza Rychlá Krippnerová & The Mas…

03.04.2024 - 03.04.2024
Masarykův kulturní dům…

Koncert

Martin Hilský: Shakespearova Anglie…

03.04.2024 - 03.04.2024
Městská knihovna Mělník…

Autorský komentář ke knize Shakespearova Anglie

Radim Vizváry: Mime on the Moon 202…

05.04.2024 - 05.04.2024
Masarykův kulturní dům…

Divadelní představení

Elegance molekuly 2024 - Mělník

07.04.2024 - 07.04.2024
Masarykův kulturní dům…

Přímý přenos z Dejvického divadla

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete