Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Bed & Bike Prachatice - Prachatice

Prachatice

Bed & Bike Prachaticepředstavuje nový rozměr ubytování s přidanou hodnotou.Představte si luxusně zařízené apartmány, které jsou umístěny přímo uprostřed historického centra renesančního města Prachatice. Představte si poklidnou rodinnou atmosféru, křišťálově svěží koupelnu a tichou noc strávenou na pohodlné a nadmíru kvalitní kontinentální posteli. Představte si denně čerstvé pečivo, skvělou …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Velké náměstí 40, Prachatice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Prachatice

Fotogalerie k článku

Bed & Bike Prachatice

představuje nový rozměr ubytování s přidanou hodnotou.

Představte si luxusně zařízené apartmány, které jsou umístěny přímo uprostřed historického centra renesančního města Prachatice. Představte si poklidnou rodinnou atmosféru, křišťálově svěží koupelnu a tichou noc strávenou na pohodlné a nadmíru kvalitní kontinentální posteli. Představte si denně čerstvé pečivo, skvělou kávu, čaj a zdravé potraviny od lokálních výrobců, které si můžete vychutnat v kompletně vybavené kuchyni.

Parkování před vchodem, Wifi, TV, pračka, péřové polštáře, fén, dětská postýlka, miska s vodou pro vašeho mazlíčka - prostě si představte, že jsme na nic nezapomněli.

Nezáleží na tom, kolik vám je let, jakou máte kondici, zda máte rodinu, nebo jste single. Záleží jen na vás, jak se rozhodnete strávit čas v srdci Šumavy a my se postaráme o vaši pohodu.

Pro začátek jsme pro vás připravili ta nejkvalitnější elektrokola, jaká si dokážete představit a nachystali přírodní cyklotrasy na míru vašim možnostem. V ceně ubytování!

Chcete spát a odpočívat, nebo si pochutnat na dobré kuchyni a lokálním pivu, máte možnost.

Fascinuje vás kultura či historie, dovezeme vás přímo před brány novogotického zámku Hluboká nad Vltavou nebo do cetra Českého Krumlova, kulturní památky UNESCO.

Toužíte po rozlehlých pláních, hlubokých lesích, průzračných rybnících a čerstvém vzduchu? Posadíme vás do sedel koní, připravíme pro vás místo na rybaření, vaše děti naučíme lyžovat, zatím co vy si vyrazíte na běžky či zkusíte sněžnice, nebo můžete navštívit rodinnou farmu, pokud nedáte přednost procházce panenskou přírodou.

Nezapomněli jsme na nic, co přináší opravdovou pohodu, protože jsme mysleli na to, abyste měli vše jako na dlani!

 

Možnosti stravování

BB Prachatice nemá gastro provoz. Třeboňský kapr, zvěřina, šťouchané brambory s kysaným zelím, smetanová kulajda, doudlebská vepřeová pečeně, cmunda, tvarohové knedlíky s borůvkovým žahourem je pouhý výčet jihočeské kuchyně, kterou naleznete u našich spřátelených partnerů. Zajistíme rezervaci i dopravu.

Popis okolí

Prioritní aktivitou je cykloturistika (výlet) na elektrokolech špičkové kvality Trek a Cannondale s průvodcem nebo navigačním systémem Garmin (naše vlastní trasy, nikdy nevedou po hlavních silnicích).  - sjezd z kopce na koloběžkách typu footbike s opcí návštěvy lanového parku po trase - v zimních měsících lyžařská škola pro děti (sjezd i běžky) v okolí Prachatic, v lyžařských areálech Zadov nebo Kvilda - pěší turistika s průvodcem v oblasti Šumavsko - netradiční výlety kolem řeky Blanice, netradiční vyhlídky do krajiny a místní rozhledny - opce výletů na "velkou” Šumavu - návštěva vesnické rodinné tkalcovny s prohlídkou zvířat (šumavské ovečky, lamy, v nejbližší době jízda na oslíku pro děti) - návštěva Muzea venkovského života v rámci představení regionálních tradic - konopné lázně ve Volarech - obědy v prvorepublikové restauraci zaměřené na rybí speciality - obědy a večeře v místním pivovaru s možností degustace piv - dětské hřiště, dětské dopravní hřiště, in-line dráha, krytý plavecký stadion v PT - aquaparky v Sušici a Karoli Waldkurchen v přilehlé pohraniční oblasti   Prioritní kulturní aktivitou je výlet naším minibusem do Českého Krumlova (oficiální místní průvodci zajištěni v CS, EN a ES, město, zámek a barokní divadlo) a na zámek Kratochvíle, možnost i výletu do Třeboně. Možnost zajištění obědu. - opce noční jízdy na voru (voroplavba) - výlet na zámek Kratochvíle - zajištění večeří či vstupenek na kulturní představení v Krumlově, na Kratochvíli a v Prachaticích - únikové hry v Malenicích a ve Vimperku

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete