Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Blažkův statek - Skrýchov u Malšic

Skrýchov u Malšic

Celková kapacita +++ statku jsou čtyři apartmány A, B C a D pro 4-6 osob o celkové kapacitě 22 lůžek + 4 dětské přistýlky. Návštěvníci mohou využívat travnatou plochu, stolní tenis, kriket, šipky a venkovní bazén průměr 7,8 x 3,8 m, hloubka 1,2 m. Dále je k dispozici dětské pískoviště pod slunečníkem. Parkování je zajištěno na uzavřeném parkovišti statku. Apartmány jsou vybaveny kuchyní, ložnicem…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
391 75 Malšice 3, Skrýchov u Malšic
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Tábor
Obec
Skrýchov u Malšic

Fotogalerie k článku

Celková kapacita +++ statku jsou čtyři apartmány A, B C a D pro 4-6 osob o celkové kapacitě 22 lůžek + 4 dětské přistýlky. Návštěvníci mohou využívat travnatou plochu, stolní tenis, kriket, šipky a venkovní bazén průměr 7,8 x 3,8 m, hloubka 1,2 m. Dále je k dispozici dětské pískoviště pod slunečníkem. Parkování je zajištěno na uzavřeném parkovišti statku. Apartmány jsou vybaveny kuchyní, ložnicemi, obývacím pokojem nebo obytnou ložnicí, vlastní koupelnou se sprchovým koutem, bidetem a WC. V kuchyni je k dispozici myčka na nádobí, veškeré kuchyňské vybavení elektrický sporák, trouba, rychlovarná konvice, kávovar a chladnička. Apartmány jsou ústředně vytápěny. Vše je vybaveno vkusným dřevěným nábytkem, v některých místnostech je dřevěný strop. K dispozici je satelitní TV. V celém objektu včetně zahrady je WiFi Internetové připojení.

Možnosti stravování

V objektu je malý útulný hostinec určený především pro naše ubytované klienti, včetně veřejnosti. Útulná hospůdka nabízí příjemné posezení v místnosti s dřevěným stropem a podlahou v masivním nábytku. K dispozici je pivo Staropramen 10°, nabídka studené kuchyně a výběr moravských vín od menších vinařů. Řešení umístění hostince bylo provedeno s ohledem na ubytované návštěvníky tak, aby nerušil jejich klid. Hostinec má pro veřejnost samostatný vchod přes zahradu majitele, pro ubytované je samostatný vchod ze dvora.

Popis okolí

Celý objekt statku je uzavřen k dispozici návštěvníkům. Na dvoře statku se nachází kryté venkovní sezení s velkým grilem. Dále je ve dvoře umístěn nadzemní bazén o velikosti 3,7 x 8,3 a výšce 1,2 m. K dispozici je taktéž krytý stolní tenis umístěný pod kolnou a šipky. Objekt se nachází v malé vesničce Dudov. Okolí je možné využít k procházkám do okolních lesů houbaření, k výletům na kole řada cyklistických tras a nebo využít nedalekého golfového hřiště.

Tipy na výlet po okolí

Bechyně - zámekTábor - museum, podzemí, plavecký stadionČervená Lhota - zámekČeské Budějovice - pivovar, restauraceČeský Krumlov - zámek, město pod ochranou UNESCOJindřichův Hradec - zámekTřeboň - zámek, rybníky

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete