Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Blue apartman - Skalná

Skalná

Objekt pro Vaší dovolenou: Rekreační byt je obklopen 1500 m2 velkým, uzavřeným pozemkem s loukou. Pronajímatel bydlí v oddělené budově na pozemku. K dispozici jsou: louka k rekreaci, slunečníky, zahradní nábytek, možnost grilovat a přírodní ohniště, na pozemku malé jezero, vzrostlá zahrada u lesa.Vybavení2 pokoje (z toho 1 ložnice), 40 m2, 1-4 osoby. Elektrické topení. Vchod přes venkovní schody …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Žírovice 120, Skalná
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Skalná

Fotogalerie k článku

Objekt pro Vaší dovolenou: Rekreační byt je obklopen 1500 m2 velkým, uzavřeným pozemkem s loukou. Pronajímatel bydlí v oddělené budově na pozemku. K dispozici jsou: louka k rekreaci, slunečníky, zahradní nábytek, možnost grilovat a přírodní ohniště, na pozemku malé jezero, vzrostlá zahrada u lesa.

Vybavení

2 pokoje (z toho 1 ložnice), 40 m2, 1-4 osoby. Elektrické topení. Vchod přes venkovní schody v nadzemním podlaží do předsíně.Obytná kuchyně s 2 přistýlkami, gauč/sofa, posezení, barevná TV a CD, 1 ložnice s dvoulůžkem, skříně, noční stolky. Obytná kuchyně s posezením, Vybavení kuchyně: elektrický sporák (2 plotýnky), lednička (s mrazicí přihrádkou), mikrovlnná trouba, kávovar a varná konvice, toustovač, pečící hrnec, žehlička,ventilátor. Koupelna se sprchou, 1 umyvadlem a WC. Televizní příjem je přes satelit, připojení na internet (Wifi).V bytě je kouření zakázáno. Zvíře: není dovoleno.

Možnosti stravování

Restaurace v okolí.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

HERDEK G4 - Znáte z TV! 2024 - Cheb

19.04.2024 - 19.04.2024
Františkánské nám 30/1,…

HERecky Duchaprostý Experiment v Klubu G4

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete