Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Bowling Trnová - Trnová

Trnová

Bowling Trnová je sportovně relaxační centrum, které bylo vybudováno majiteli velkostatku Trnová na místě bývalých hospodářských budov, v centru obce Trnová. Obec Trnová leží v nadmořské výšce 340 m n. m. a nachází se v klidném zákoutí bývalého okresu Praha-západ, asi 8 km od Zbraslavi, v lesích mezi obcemi Jíloviště a Klínec, 2 km po silnici od hlavního silničního tahu na Strakonice.Součástí Bow…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Bowling Trnová je sportovně relaxační centrum, které bylo vybudováno majiteli velkostatku Trnová na místě bývalých hospodářských budov, v centru obce Trnová. Obec Trnová leží v nadmořské výšce 340 m n. m. a nachází se v klidném zákoutí bývalého okresu Praha-západ, asi 8 km od Zbraslavi, v lesích mezi obcemi Jíloviště a Klínec, 2 km po silnici od hlavního silničního tahu na Strakonice.Součástí Bowling Hall Trnová je moderní, pohodlný penzion Perseus, který poskytuje ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích a k dispozici jsou také dva třílůžkové apartmány. Všechny pokoje jsou s možností přistýlek a součástí každého je vlastní sociální zařízení wc, sprchový kout , barevný televizor, vysokorychlostní připojení k internetu a radiobudík.

Možnosti stravování

Součástí Bowling centra a penzionu je restaurace se širokou nabídkou jídel, specialit, nápojů a doplňkových služeb. Kapacita je 150 osob, vhodná pro stravování zájezdů, velkých skupin ale i pro pořádání rodinných oslav s možností přípravy netradičních hostin a akcí na objednávku. K dispozici je také nekuřácký salonek a školící místnost pro cca 100 osob. Samozřejmou součástí areálu je parkoviště.Moderní sportovní relax centrum nabízí kromě ubytování a restaurace také bowling, který disponuje šesti moderními dráhami AMF. Veškeré herní údaje jsou automaticky vyhodnocovány na monitorech nad drahami. Ve večerních hodinách je možné dráhy osvětlit speciálním GLOW efektem UV - nasvětlení. Bowlingové dráhy jsou k dispozici také při pořádání firemních či společenských událostí.

Popis okolí

Poloha relax centra Bowling Trnová je mimo jiné vhodná pro milovníky historických památek. Svou polohou poskytuje snadnou dosažitelnost na hrad Karlštejn, zámek Dobříš, Koněpruské jeskyně, poutní místo Svatou Horu, klášter Svatý Jan pod Skalou, nebo zámek Březnici. Ve volném čase je možné zapůjčit si horská kola, vyjet si na koních, zahrát petanque, golf a nejmenším návštěvníkům je k dispozici dětský koutek.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Beer&Grill Fest Hostivice 2024

25.05.2024 - 25.05.2024
Hostivice

Návštěvníci jsou zváni na 1. ročník festivalu Beer&Grill Hostivice, který přinese pestrou přehlídku malých pivovarů a…

Den v růžovém 2024 - Jinočany

30.05.2024 - 30.05.2024
MLÝNSKÝ DOMOV…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte skvělou domácí gastronomii.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete