Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Bungalow Vachta - Chýnov

Chýnov

Poskytujeme celoroční ubytování v bungalovu a dvou apartmánech v malém městečku Chýnov v jižních Čechách, které je vzdáleno necelých 10km od historického města Tábor.Bungalow s kapacitou 4lůžek se nachází v zahradě u rodiného domku. Jeho součástí je šatna, kuchyně, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a obývací ložnicí. Kuchyně je vybavena elektrickým sporákem, mikrovlnou troubou, rychlovarnou…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Spojovací 350, Chýnov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Tábor
Obec
Chýnov

Fotogalerie k článku

Poskytujeme celoroční ubytování v bungalovu a dvou apartmánech v malém městečku Chýnov v jižních Čechách, které je vzdáleno necelých 10km od historického města Tábor.Bungalow s kapacitou 4lůžek se nachází v zahradě u rodiného domku. Jeho součástí je šatna, kuchyně, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a obývací ložnicí. Kuchyně je vybavena elektrickým sporákem, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, lednicí s mrazícím boxem a kompletní sadou kuchyňské výbavy talíře, příbory, sklenice, kávová souprava, nože . Obývací pokoj je vybaven barevným TV a radiopřijímačem. Před bungalovem je umístěno posezení s grilem.Apartmány Terezka s kapacitou 2 lůžek a Andrejka s kapacitou 3 lůžek jsou umístěny v prvním patře rodinného domu, mají společnou kuchyňku a koupelnu s toaletou. Společná kuchyně je vybavena elektrickým sporákem, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, lednicí a kompletní sadou kuchyňské výbavy talíře, příbory, sklenice, kávová souprava, nože. Apartmán Terezka je dále vybaven CD radio přehrávačem, barevnou TV a apartmán Andrejka barevným TV. Před domem je umístěn venkovní gril s posezením.Pro apartmány i bungalow je k dispozici společná zahrada o rozloze 600 m a také malý venkovní bazén, který je velmi oblíbený především u dětí. Dále je zde možnost parkování pro jeden automobil na uzavřeném pozemku. Velmi příjemná je vzdálenost nákupního střediska 500m a restaurantu asi 600m přímo v městečku. Těšíme se na vaší návštěvu a doufáme, že u nás prožijete příjemnou dovolenou po které se k nám budete rádi vracet.Majitelé Jiří a Dana Vachtovi.

Možnosti stravování

Vlastní.

Popis okolí

Krajina v okolí Chýnova je členitá a proto jsou zde velmi dobré podmínky k uskutečňování zajímavých výletů a to jak peších tak i cyklistických,dále je zde pak možnost koupání v nově vybudovaném venkovním bazénu vzdáleném pouze 100m od bungalowu, a také možnost rybolovu v nedalekém Podhradském rybníce.

Tipy na výlet po okolí

V těsném sousedství se nachází i mnoho kulturních památek, které jistě stojí za zhlédnutí, namátkou vybíráme jen některé z nich jako jsou například Chýnovské jeskyně a galerie sochaře Františka Bílka, zámek Červená Lhota, zámek Orlík, zřícenina hradu Choustník a mnoho dalších.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Pivní Slavnosti Myslkovice 2024 - T…

24.08.2024 - 24.08.2024
Zámecký park

Šestý ročník open air festivalu v zámeckém parku v Myslkovicích.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete