Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Camp Relax Moravec - Moravec

Moravec

CAMP RELAX MORAVEC nabízí strávení pohodové dovolené v komfortním čtyřhvězdičkovém ubytovacím zařízení pro rodinnou rekreaci na Vysočině v okrajové části poklidné obce Moravec nacházející se 16km od dálničního sjezdu na 146 km dálnice D1.Nabízíme pohodové a komfortní ubytování jak pro rodiny s dětmi, tak pro milovníky výletů a cykloturistiky. Ubytování nabízíme v sedmi nově vystavěných šestilůžko…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Moravec 205, Moravec
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Moravec

Fotogalerie k článku

CAMP RELAX MORAVEC nabízí strávení pohodové dovolené v komfortním čtyřhvězdičkovém ubytovacím zařízení pro rodinnou rekreaci na Vysočině v okrajové části poklidné obce Moravec nacházející se 16km od dálničního sjezdu na 146 km dálnice D1.

Nabízíme pohodové a komfortní ubytování jak pro rodiny s dětmi, tak pro milovníky výletů a cykloturistiky. Ubytování nabízíme v sedmi nově vystavěných šestilůžkových chatách. Součástí areálu je i chata správce skýtající zázemí kempu.

Každá chata má dvě nadzemní podlaží a odpovídá velikosti 3 + 1, v druhém podlaží se nachází 2 pokoje, koupelna, chodba a balkon, v prvním podlaží přízemí je předsíň, chodba se skříněmi s úložným prostorem, koupelna a kuchyňský kout s obývacím pokojem, ze kterého je vstup do venkovního posezení.Každá chata je vybavena základním vybavením tak, aby hostu nic nechybělo. V každé chatě se nachází 2 pokoje, ve kterých je 6 ks lůžek, 2 ks lůžek v jednom pokoji a 4 ks lůžek v druhém pokoji včetně ložního prádla a 2 stolky, 4 křesla. V obývacím pokoji se nachází sedací souprava se stolkem, stolek s televizí a krb topivo je zajištěno.

Kuchyň je vybavena s možností vaření - nádobí, sporák, lednice, konvice, mikrovlnná trouba. Všechny chaty poskytují možnost bezplatného připojení k internetu.Každá chata skýtá možnost venkovního posezení, ke každé chatě náleží venkovní gril. Též popelnice. U každé chaty je zřízeno parkovací místo pro dva osobní automobily. Jediné, co v chatě host nenalezne, a tudíž je vhodné, aby si vzal s sebou, je domácí obuv, ručník a osuška.

Možnosti stravování

Vlastní - možnost využití plně vybavené kuchyně.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete