Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Casa don Rua - Krupka

Krupka

Rodinný dům, s probíhající rekonstrukcí. Spí se v nově vybudované podkrovní místnosti obložené dřevem 7 míst na matracích a v provizorních prostorách v 2. patře 4 lůžka + možnost přidání dalších míst na matracích. V přízemí je vybavená kuchyňka spojená se sprchovým koutem, WC s umyvadlem je samostatné. Možnost posezení u krbu v 1. patře. Rozlehlá zahrada za domem zatím neupravená. Ubytování je vh…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Husitská 84/56, Krupka
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Teplice
Obec
Krupka

Fotogalerie k článku

Rodinný dům, s probíhající rekonstrukcí. Spí se v nově vybudované podkrovní místnosti obložené dřevem 7 míst na matracích a v provizorních prostorách v 2. patře 4 lůžka + možnost přidání dalších míst na matracích. V přízemí je vybavená kuchyňka spojená se sprchovým koutem, WC s umyvadlem je samostatné. Možnost posezení u krbu v 1. patře. Rozlehlá zahrada za domem zatím neupravená. Ubytování je vhodné především pro skupiny dětí a mládeže z různých organizací skautské výpravy, salesiánské chaloupky, turistické oddíly.

Možnosti stravování

K dispozici je plně vybavená kuchyňka, malá samoobsluha přes ulici, další večerka 5min. chůze.

Popis okolí

Dům se nachází v historické části Krupky nedaleko Teplic. Vlaková stanice Bohosudov ve vzdálenosti 2,5 km, autobusová zastávka příměstské dopravy z Teplic přímo před domem. Historická část se nachází v průsmyku Krušných hor, jedná se tedy o zástavbu ulicového typu a příroda se nachází hned za domem. Oblast je vhodná jak pro pěší či cyklovýlety značené trasy, tak pro různé pohybové a terénní hry. Milovníci geocoachingu pak mohou zkusit nalézt kešku u staré dřevěné zvonice.

Tipy na výlet po okolí

V Krupce je městské muzeum, mnoho sakrálních památek, zachovalá zřícenina hradu 10 minut pěšky od ubytování. V blízkosti se nachází Krušnohorská magistrála pěší turistika, cykloturistika, běžecké lyžování, lyžařský areál Komáří Vížka lanovka 2 km, lázeňské město Teplice 7 km, poutní místo Bohosudov 2 km, štola Starý Martin 2 km.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete