Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Červenokostelecká bouda - Pec pod Sněžkou

Pec pod Sněžkou

V malebném údolí Javořího potoka stojí "bouda" zvaná Červenokostelecká v nadmořské výšce 950 m.n.m.Obklopena lesy a loukami, které se v zimě mění na zasněžené sjezdovky, poskytuje návštěvníkům zázemí při krkonošských tůrách a těm, kteří chtějí zůstat, je zde k dispozici ubytování pro 25-40 hostů. I když je bouda umístěna v typicky rekreačním prostředí, obejmuta Javořím potokem, centrum Pece pod S…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

V malebném údolí Javořího potoka stojí "bouda" zvaná Červenokostelecká v nadmořské výšce 950 m.n.m.

Obklopena lesy a loukami, které se v zimě mění na zasněžené sjezdovky, poskytuje návštěvníkům zázemí při krkonošských tůrách a těm, kteří chtějí zůstat, je zde k dispozici ubytování pro 25-40 hostů. I když je bouda umístěna v typicky rekreačním prostředí, obejmuta Javořím potokem, centrum Pece pod Sněžkou i Velké Úpy je vzdáleno pouze 1,5 km.

Možnosti stravování

Možnost snídaně, polopenze i plné penze.

Popis okolí

V létě i v zimě je zde striktně doporučováno fotografování. Je známo, že pohled na fotografie krkonošské krajiny nabíjí energií skoro tak silně, jako pobyt v ní. Sportovci by si s sebou neměli zapomenout své vybavení - horská kola, turistickou obuv, lyžáky, lyže a snowboardy, protože vše je potřebné pro stoprocentní využití potenciálu, který pobyt v Krkonoších obnáší.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete