Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chalupa Krejčí - Josefův Důl

Josefův Důl

Chalupa leží v severní části Antonínov Josefova dolu nad pilou. Od hlavní silnice se k nám dostanete po asfaltové cestě, která bývá sjízdná i v zimních měsích. V přízemí objektu se nachází společenská místnost obývák s barem a kuchyňským koutem, ze které se vchází do dvou menších pokojů. Jsou zde také kachlová kamna a televizor se satelitem. V přízemý je také sociální zařízení a prostor pro odklá…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Antonínov 455, Josefův Důl
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Josefův Důl

Fotogalerie k článku

Chalupa leží v severní části Antonínov Josefova dolu nad pilou. Od hlavní silnice se k nám dostanete po asfaltové cestě, která bývá sjízdná i v zimních měsích. V přízemí objektu se nachází společenská místnost obývák s barem a kuchyňským koutem, ze které se vchází do dvou menších pokojů. Jsou zde také kachlová kamna a televizor se satelitem. V přízemý je také sociální zařízení a prostor pro odkládání lyžařského vybavení. Horní patro podkroví je postupně upravováno a v současné době je zde rozlehlý prostor s dalšími pohovkami a také možnost spání na zemi koberec pro větší počet lidí. Obrázek o interiéru v přízemí chalupy si můžete udělat ve fotogalerii.

Možnosti stravování

Samostatně. K dispozici vybavená kuchyň.

Popis okolí

JOSEFŮV DŮL Je pěkně krajinně položená obec s velmi dobrou vybaveností: pošta, obchody, restaurace, hospody, lyžařské vleky, cykloturistické a běžkařské trasy, jízda na koni, turistické stezky, půjčovny sportovního vybavení, dostupnost autobusem, autem i vlakem.

Tipy na výlet po okolí

Jizerská magistrála pro milovníky běžeckého lyžování Nenáročná sjezdovka nedaleko chalupy s vlekem POMA a druhý uměle zasněžovaný svah pro náročnější lyžaře a snowboardisty u vleku Bukovka500 m Lyžařský areál Špičák se sedačkovou lanovkou je 2 km cesty autem po hlavní silnici v Albrechticích. HARRACHOV, SEVERÁK, BEDŘICHOV jsou další známá střediska na dosah.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Závody na Kamenici odstartují letoš…

20.04.2024 - 21.04.2024
Plavy

O víkendu 20. – 21. dubna startují na Tanvaldské Kamenici v podhůří Jizerských hor první letošní závody v raftingu. Na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete