Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chalupa Na Vrších - Benecko

Benecko

Chalupa je pronajímána jako celek s kapacitou 10lůžek. Objekt je pronajímám jako celek, s kapacitou 10 lůžek. V přízemí 1 x ložnice 2lůžková, koupelna se sprchou, vanou a WC, velká hala s kulečníkem, barem, proskleným krbem a plně vybavená kuchyň - 2xlednice, sporák, varná konvice,kávovar, mikrovlnka, nádobí. V patře 2x ložnice po 4 lůžkách a také 1 x koupelna s WC a sprchou. K vybavení chaty dál…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zákoutí 1, Benecko
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Benecko

Fotogalerie k článku

Chalupa je pronajímána jako celek s kapacitou 10lůžek. Objekt je pronajímám jako celek, s kapacitou 10 lůžek. V přízemí 1 x ložnice 2lůžková, koupelna se sprchou, vanou a WC, velká hala s kulečníkem, barem, proskleným krbem a plně vybavená kuchyň - 2xlednice, sporák, varná konvice,kávovar, mikrovlnka, nádobí. V patře 2x ložnice po 4 lůžkách a také 1 x koupelna s WC a sprchou. K vybavení chaty dále patří sauna, kulečník, stolní fotbal, el. šipky.Za zmínku stojí nádherný původní dřevěný strop. K dispozici je venkovní posezení a gril-krb, větší osvětlený vyhřívaný bazén, větší travnaté hřiště na fotbal a volejbal, houpačky, pískoviště, ruský kuželník. Jedná se o velice klidné a příjemné prostředí polosamoty, bohatého letního vyžití okolo chalupy, jak pro Vaše děti a tak i pro Váš odpočinek.

Možnosti stravování

Vlastní, vybavená kuchyně, nejbližší možnost stravování restaurace a markety od 3,5 km.

Popis okolí

Chalupa se nachazí v příjemnem a nerušeném prostředí polosamoty s výhledem na krkonoše a okolí. Klidné místo k relaxaci, bohaté letní vyžití pro Vaše děti. Cyklistika, turistika, lyže, koně, historie. Parkoviště je přímo u chalupy, při sněhové kalamitě či nevyjetí je nutno parkovat na 1 km vzdáleném parkovišti u kostela. Příjezdová cesta je v zimě udržovaná, ale i tak je nutno použít sněhové řetězy. K chalupě náleží rozsáhlé pozemky, nejbližší vesnice Horní Štěpanice je vzdálena 0,6km.

Tipy na výlet po okolí

V okolí chaty můžete lyžovat a sáňkovat. Přímo od chalupy můžete využít v upravované běžěcké tratě turistické a závodní v délce 15 km, které se napojují na Rovinkách na Špindlerův Mlýn a Horní Mísečky, nástupní místo na krkonošskou lyžařskou cestu od kud se dále můžete vydat do Rokytnice,Harrachova, nebo po státní hranici směrem na Sněžku. Pro milovníky sjezdového lyžování a snowboardingu jsou zde v nedalekém okolí cca 3,5 km připraveny místní osvětlené, zasněžované a kvalitně upravované sjezdové tratě v celkové délce 2,6 km. Ski areál Benecko nově v provozu čtyřsedačková lanovka, ski areál Kněžice, snowtubing, lyžařské školy.Poloha chalupy je také ideální k pěším tůrám a projížďkám na horském kole. Pro příznivce trekinku je připraveno v Krkonoších 108 km cyklotras a 280 km tras turistických a různých stezek. Bikearena Krkonoše. Turistické autobusy, cyklobusy. Okolí chalupy je především také ideální k houbaření, pěším tůrám a projížďkám na horském kole. Projížďky na koních 4,5 km, rozhledna Žalý 1016m, Mohyla Hanče a Vrbaty 17km, pramen Labe, labský a pančavský vodopád. Přírodní koupaliště 11km. Muzea s krkonošskou tématikou.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete