Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chalupa Nový Jimramov - Nový Jimramov

Nový Jimramov

Ubytování tvoří 3 ložnice, plně vybavená kuchyně, velká jídelna/společenská místnost, sociální zařízení (2x WC, 2x sprchový kout)a vstupní chodba s možností uskladnění lyží. V celé budově s výjimkou balkonu je zákaz kouření, zvířata nejsou povolena.V prvním patře objektu je koupelna, kde je sprchový kout a WC. V přízemí je druhý sprchový kout a druhé WC (zde zvlášť). Objekt má venkovní posezení, …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nový Jimramov č.42, Nový Jimramov
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Nový Jimramov

Fotogalerie k článku

Ubytování tvoří 3 ložnice, plně vybavená kuchyně, velká jídelna/společenská místnost, sociální zařízení (2x WC, 2x sprchový kout)a vstupní chodba s možností uskladnění lyží. V celé budově s výjimkou balkonu je zákaz kouření, zvířata nejsou povolena.

V prvním patře objektu je koupelna, kde je sprchový kout a WC. V přízemí je druhý sprchový kout a druhé WC (zde zvlášť). Objekt má venkovní posezení, další možnost posezení je na velkém zastřešeném balkoně. Ve společenské místnosti/jídelně je TV se satelitem. Kuchyně je vybavena sporákem, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, lednicí.

Možnosti stravování

V objektu je společná, plně vybavená kuchyně. Restaurace je v Jimramově (3km) nebo v Daňovicích (rest. Selský Dvůr 3km). Nejbližší obchod je v Jimramově (3km).

Popis okolí

Nový Jimramov je horská obec s původní zástavbou 3km od Jimramova, v údolí říčky Fryšávky. Kapacita chalupy je 13 osob, chalupa leží naproti Ski Areálu Nový Jimramov. Možnost příjezdu a parkování u objektu. K objektu se dá přijet autem, parkování v blízkém okolí. Do obce jezdí autobus, nejbližší vlaková stanice je v Olešné na Moravě.

Tipy na výlet po okolí

V létě možnost cykloturistiky, koupání v Milovském rybníku, v rybníku Sykovec, nebo v bazénu v Poličce. Celá oblast je houbařský ráj - CHKO Žďárské vrchy. Památky - Štarkov (přírodní památka, 0,8km), Hrad Štarkov (0,9km), Prosička (přírodní památka 1,3km), Zámek Jimramov (2,1km)

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Bike sraz na Vysočině 21. ročník 20…

14.06.2024 - 16.06.2024
Polnička

Turbošnek team uvádí, již 21. ročník tradiční bajkové akce na Vysočině. Máš kolo, tak nemůžeš chybět.

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete