Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chalupa Olešnice - Olešnice v Orlických horách

Olešnice v Orlických horách

Kompletně zrekonstruovaná, dobře vybavená chalupa celeročně dostupná, v klidné rekreační části obce u lesa s velkým udržovaným pozemkem, vhodná pro více rodin s dětmi.V přízemí je obývací pokoj s krbovými kamny, TV, SAT, CD, DVD, WIFI INTERNET v celém objektu, kuchyň která je plně vybavená. Veranda s posezením, předsíň, 2x koupelna se sprchovým koutem a WC, samostatné WC, lyžárna-kolárna, 1x tříl…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Kompletně zrekonstruovaná, dobře vybavená chalupa celeročně dostupná, v klidné rekreační části obce u lesa s velkým udržovaným pozemkem, vhodná pro více rodin s dětmi.V přízemí je obývací pokoj s krbovými kamny, TV, SAT, CD, DVD, WIFI INTERNET v celém objektu, kuchyň která je plně vybavená. Veranda s posezením, předsíň, 2x koupelna se sprchovým koutem a WC, samostatné WC, lyžárna-kolárna, 1x třílůžkový pokoj, 1x dvoulůžkový pokoj, 2x čtyřlůžkový pokoj. Ložnice jsou umístěny v podkroví. Přímo u chalupy je venkovní bazén 4.5 m v letní sezoně, ohniště, gril, posezení, houpačky, pískoviště, skluzavka.. Horská kola k dispozici za poplatek.Společenské hry, elektr.šipky, sáňky. V dosahu 1 km turistické stezky, 2 km restaurace, obchod, pošta.

Možnosti stravování

Vlastní, restaurace v okolí.

Popis okolí

Poloroubená chalupa se nachází v CHKO Orlických hor v horní části obce Olešnice v Orlických horách, která je výborným místem pro pěší turistiku, cykloturistiku, v zimě pak běžecké tratě a lyžařské areály na vysoké úrovni.

Tipy na výlet po okolí

Tipy najdete na našich www stránkách.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém na zámku 2024 - Doudl…

22.06.2024 - 22.06.2024
Doudleby nad Orlicí

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Premiéra na zámku.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete