Statistika našeho portálu

  • 103 288 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chalupa pod Boubínem

Vimperk

Rekreační pobyty ve zdravém prostředí v centru chráněné krajinné oblasti Šumavy, v kompletně vybavené chalupě v těsné blízkosti Boubínského pralesa. Chalupa je kamenná, kompletně nově zrekonstruovaná. Uvnitř zůstaly zachovány veškeré klenby, díky nimž má svoji neopakovatelnou atmosféru. Před vchodem je prosklená veranda. Vzadu za chalupou,chalupa se obejde,zhruba 2.minuty chůze, je velká oplocená…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Pravětín 3 3, Vimperk
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Vimperk

Fotogalerie k článku

Rekreační pobyty ve zdravém prostředí v centru chráněné krajinné oblasti Šumavy, v kompletně vybavené chalupě v těsné blízkosti Boubínského pralesa. Chalupa je kamenná, kompletně nově zrekonstruovaná. Uvnitř zůstaly zachovány veškeré klenby, díky nimž má svoji neopakovatelnou atmosféru. Před vchodem je prosklená veranda. Vzadu za chalupou,chalupa se obejde,zhruba 2.minuty chůze, je velká oplocená zahrada, venkovní posezení pod zastřešenou pergolou - do pergoly je zavedena elektřina možnost nočního osvětlení, vaření teplých nápojů ap., ohniště, udírna a gril, polní kuchyně včetně nádobí, pitné vody, velká houpačka z masivního dřeva s prolézačkou, dětské pískoviště.

Možnosti stravování

Vybavená kuchyň.

Popis okolí

Objekt se nachází v malé osadě. Cesta vedoucí do této osady je cestou konečnou, dále jsou již pouze lesy, ještě nedotčená, nádherná příroda. Lesy jsou skutečným rájem houbařů a sběračů lesních plodů. Turistické trasy jsou kvalitně značené a vybízejí tak k toulkám okolní překrásnou přírodou, na každém kroku uvidíte nějakou přírodní scenérii.

Tipy na výlet po okolí

Šumavský národní park,výstup na Boubín, Boubínský prales,turistika,cykloturistika,houbaření - ráj houbařů, hrady, zámky.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Svatomartinské vítání zimy 2024 - S…

16.11.2024 - 16.11.2024
Stachy

Přivítejte s námi zimu na Zadově! Svatomartinská husa, víno, minijarmark i výtvarná dílna pro děti.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete