Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chalupa Pod Doubkem - Mladějov

Mladějov

Atypická roubená chalupa, v interiéru kompletně zrekonstruovaná poskytuje nadstandardní ubytování pro 14 osob ve čtyřech ložnicích, zcela nově zařízených nábytkem a vybavením. Chalupa je zasazena v srdci Českého ráje, v údolí na polosamotě, mezi obcemi Mladějov a Loveč. Velmi klidné místo přímo ideální pro rodinnou dovolenou, nabízí komfortní a zdravé ubytování pro letní i zimní pobyt, jarní i po…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Atypická roubená chalupa, v interiéru kompletně zrekonstruovaná poskytuje nadstandardní ubytování pro 14 osob ve čtyřech ložnicích, zcela nově zařízených nábytkem a vybavením. Chalupa je zasazena v srdci Českého ráje, v údolí na polosamotě, mezi obcemi Mladějov a Loveč. Velmi klidné místo přímo ideální pro rodinnou dovolenou, nabízí komfortní a zdravé ubytování pro letní i zimní pobyt, jarní i podzimní toulky přírodou a načerpání potřebných sil a energie v kterémkoli čase a počasí. Hustá síť značených turistických tras nabízí nepřeberné možnosti k pěším vycházkám i cyklovýletům, v zimě pak několik lyžařských areálů v okolí. Garantujeme čistotu a komfort ubytování.

V patře jsou tři ložnice, samostatné sociální zařízení a podkrovní koupelna s vanou a umyvadlem. Modrá samostatná ložnice s 5 lůžky, druhá ložnice s manželským dvojlůžkem laděná do vínové barvy, je průchozí do třetího "červeného" pětilůžkového pokoje. Každý pokoj je vybaven komodou a ratanovými křesly se stolkem. Velkou část přízemí zabírá prostorný obývací pokoj s kulečníkovým stolem, který je možné jednoduchým pohybem překlopit na air- hockey. K vybavení pokoje navíc patří dvě komody, BTV+STB, několik ratanových křesel a stolky. Obývací pokoj je průchozí do plně vybavené kuchyně (2 x lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, elektrický sporák s troubou, varná konvice, opékač topinek a překapávač na kávu). Kombinace dvou kuchyňských stolů zde poskytuje dostatek prostoru a variability, například pro společné snídaně. V přízemí najdete taktéž druhé samostatné WC a prostornou koupelnu se dvěma umyvadly a sprchovým koutem.

Možnosti stravování

V místě 2 restaurace cca 350m Vybavená kuchyně,2 x lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, elektrický sporák s troubou, varná konvice, opékač topinek a překapávač na kávu. Kombinace dvou kuchyňských stolů poskytuje dostatek prostoru a variability pro 12 osob.

Popis okolí

Chalupa je umístěna na polosamotě v údolí mezi obcemi Mladějov a Loveč. Přibližně 50 m od chalupy vede turistická stezka po které jednoduše vyrazíte do Prachovských skal nebo třeba na Trosky případně Kost či Humprecht.Mladějov je právem nazýván srdcem Českého ráje, romantického kraje,který snoubí rozmanitost přírodních krás s bohatými historickými památkami-hrady, zámky, lidovou architekturou.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jičíně | duben 2024

22.04.2024 - 22.04.2024
17. Listopadu 47; 506…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete