Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chalupa Tara - apartmány - Tanvaldský Špičák

Albrechtice v Jizerských horách

Chalupa Tara poskytuje ubytování ve čtyřech patrových apartmá 4+kk a jednom apartmá 2+kk v přízemí budovy. Je vhodná pro celoroční rodinnou dovolenou. Uspokojí i náročnou klientelu a větší skupiny do 30 osob. Komfort patrových apartmánů se samostatným vchodem v klasické roubené dřevostavbě s žulovým přízemním patrem z kamenných bloků nabízí klidný pobyt v soukromí na kraji lesa.Velký zahradní gri…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Chalupa Tara poskytuje ubytování ve čtyřech patrových apartmá 4+kk a jednom apartmá 2+kk v přízemí budovy. Je vhodná pro celoroční rodinnou dovolenou. Uspokojí i náročnou klientelu a větší skupiny do 30 osob. Komfort patrových apartmánů se samostatným vchodem v klasické roubené dřevostavbě s žulovým přízemním patrem z kamenných bloků nabízí klidný pobyt v soukromí na kraji lesa.

Velký zahradní gril pod pergolou u vysuté vyhlídkové terasy s dětským hřištěm. Vlastní uzavřené parkoviště 8 míst k stání a úschovna lyží, kol a sportovního nářadí. V přízemí každého apartmá 4+kk je kuchyně s jídelnou, jedna ložnice se dvěmi lůžky, koupelna s WC, šatna a předsíně se sušákem bot. V podkrovním patře dostupným schodištěm z jídelny jsou dvě dvojlůžkové ložnice s možností jedné přistýlky.

Celková kapacita apartmá je až 6 - 7 osob s využitím přistýlky. Apartmán lze využít za sníženou cenu jako 3+kk s obsazením max. 4 osoby. Apartmá 2+kk se skládá z předsíně, obývací kuchyně s jídelním koutem a rozkládacím sofa. Třílůžková ložnice s šatní skříní a nočními stolky, koupelna s masážním sprchovým koutem a WC. Celková kapacita apartmá je 3 - 5 osob s využitím přistýlek.

Popis okolí

Chalupa Tara leží v klidné části obce Albrechtice v Jizerských horách s panoramatickým výhledem na skiareál Tanvaldský Špičák, který je v dosahu 300 m, na úpatí Mariánské hory, kde vyznavači běžek ocení napojení na upravované tratě Jizerskohorské magistrály. Tato poloha je také strategicky vynikající pro pěší turistiku a dostupné množství cyklotras.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Ojedinělý orientační závod Dogainin…

13.04.2024 - 13.04.2024
Smržovka

Zúčastněte se prvního ročníku unikátního orientačního závodu Dogaining. Závod se poběží 13. dubna a odstartuje z Løype…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete