Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chalupa u Matúšů - Dolní Moravice

Dolní Moravice

Nově zrekonstruovaná chalupa se nachází v obci Dolní Moravice vzdálené asi 8km od lyžařského střediska Karlov, asi 16km od Pradědu a 14km od lázní Karlova Studánka, kde je otevřen nový bazén se slanou vodou, finskou saunou, tepidáriem a whirpoolem.Vybavení a služby Ubytování: 1x dvoulůžkový pokoj, 3x trojlůžkový pokoj, 2x čtyřlůžkový pokoj, 1x osmilůžkový pokoj. Vybavení pokojů: vlastní sociální …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dolní Moravice 51 51, Dolní Moravice
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Bruntál
Obec
Dolní Moravice

Fotogalerie k článku

Nově zrekonstruovaná chalupa se nachází v obci Dolní Moravice vzdálené asi 8km od lyžařského střediska Karlov, asi 16km od Pradědu a 14km od lázní Karlova Studánka, kde je otevřen nový bazén se slanou vodou, finskou saunou, tepidáriem a whirpoolem.

Vybavení a služby Ubytování: 1x dvoulůžkový pokoj, 3x trojlůžkový pokoj, 2x čtyřlůžkový pokoj, 1x osmilůžkový pokoj. Vybavení pokojů: vlastní sociální zařízení, lůžkoviny s povlečením, sušák. Společná kuchyně k vlastnímu vaření. Jídelna. Společenská místnost s velkým otevřeným krbem, televizorem, DVD přehrávačem, rádiem, společenskými hrami. Velký travnatý pozemek s ohništěm a venkovním posezením. Hřiště pro míčové hry a petangue. Vlastní parkoviště u příjezdové silnice.

Možnosti stravování

Možnost stravování v blízkém hotelu Avalanche a Hamříkově stáji. Případně zajistíme stravování formou snídaně, polopenze nebo plné penze. Zajištění akcí - grilování - kolena, žebra, sele, zabíjačka... Zapůjčení výčepního zařízení + dodání piva dle výběru. Možno pořádat akce i s ubytováním i na Jižní Moravě - Steak House Vracov.

Popis okolí

Poloha a dosažitelnost V okolí Dolní Moravice naleznete krásné prostředí pro odpočinek, výlety, houbaření, cykloturistiku, v zimě možnost lyžování u hotelu Avalanche je lyžařský areál se čtyřsedačkovou lanovkou, pomou, 3 vleky, 5 sjezdovekami, běžkařské trasy. V obci se nachází jezdecký areál Hamříkova stáj s možností vyjížděk na koních. Chalupu lze využít také pro pořádání soustředění, podnikových akcí, školení apod. Pořádání kurzů www.jmg.cz. Workshop sklo - fusing. Možno pořádat akce i s ubytováním i na Jižní Moravě - Steak House Vracov.

Tipy na výlet po okolí

Zimní aktivity: V okolí se nachází cca 20 vleků v Karlově různé délky a obtížnosti, některé vleky jsou s nočním osvětlením, umělým zasněžováním a lyžařskou školkou, nejbližší vlek je vzdálen 800m od chalupy - nová 4sedačka u hotelu Avalanche. Další možnosti lyžování jsou na Pradědu–Ovčárně, s lyžováním až do velikonoc.

Letní aktivity: Turistika, cykloturistika, vyjížďky na koních, squash, bowling, kuželky. Koupání, vodní sporty a rybaření v přehradě Slezská Harta - cca 20km. Tipy na výlet: Lázně Karlova Studánka s možností zajištění léčebných procedur, přírodní rezervace Praděd s nadmořskou výškou 1492m.n.m., vodopády v údolí Bílé Opavy, hrad Sovinec, zámek Bruntál, zámek Velké Losiny, ruční papírna a jodové koupaliště Velké Losiny atd.

Autobusové spojení: Autobusová zastávka vzdálena 100m. Vlakové spojení: není.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Bru…

08.08.2024 - 08.08.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Bruntále.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Krn…

15.08.2024 - 15.08.2024
Krnov

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Krnova.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Rým…

22.08.2024 - 22.08.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Rýmařově.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Bru…

12.09.2024 - 12.09.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Bruntále.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete