Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chalupa U Zvonku - Jetřichovice

Jetřichovice

Kapacita domu: 10 lůžek 5x2lůžková ložnice Přízemí: Chodba, WC s malým umyvadlem, velká jídelna krbem,krbovými kamny a TV/SAT dvoulůžkový gauč kuchyň mikrovlnná trouba, el. sporák, lednice,varná konvice, kávovar, nádobí, koupelna sprcha a umyvadlo, pračka, 1x2lůžková ložnice I.patro: 4x2lůžková ložnice vždy 2 ložnice za sebou, první je průchozí. Sprcha + WC. Topeni na pevná paliva dřevo, uhlí, el…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
407 16 Jetřichovice 121 121, Jetřichovice
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Děčín
Obec
Jetřichovice

Fotogalerie k článku

Kapacita domu: 10 lůžek 5x2lůžková ložnice Přízemí: Chodba, WC s malým umyvadlem, velká jídelna krbem,krbovými kamny a TV/SAT dvoulůžkový gauč kuchyň mikrovlnná trouba, el. sporák, lednice,varná konvice, kávovar, nádobí, koupelna sprcha a umyvadlo, pračka, 1x2lůžková ložnice I.patro: 4x2lůžková ložnice vždy 2 ložnice za sebou, první je průchozí. Sprcha + WC. Topeni na pevná paliva dřevo, uhlí, elektrický ohřev vody. Zahrada: zahradní nábytek s přístřeškem, jezírko, zahradní gril, uzamykatelné parkoviště, uzamykatelné uskladnění kol.

Možnosti stravování

Možnost vlastního vaření v plně vybavené kuchyni, obchod 200m, v obci je 6 restaurací.

Popis okolí

Kapacita objektu 10lůžek Chalupa k pronájmu leží v centru Českého Švýcarska v Jetřichovicích. Romantická krajina oplývá množstvím pískovcových útvarů, modelovaných do bizarních skalních stěn, měst, věží, pilířů, bran, a zříceninami skalních hradů. V roklích a soutěskách mezi smrkovými a borovými porosty protékají potoky a řeka Kamenice. Jetřichovice jsou východiskem četných turistických tras a cyklotras do Národního parku České Švýcarsko. Četné památky lidové architektury, typické pro tento kraj, zhlédneme v místě i okolních obcích. V Jetřichovicích se nachází obchod, pošta, několik restaurací a hotelů, koupaliště, jízdárna 3km. Autobusové spoje do Děčína a České Kamenice.

Tipy na výlet po okolí

Rádi poradíme a pošleme typy na výlety národním parkem a Labskými pískovci.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém Děčín 2024 - Děčín

15.06.2024 - 15.06.2024
Děčín

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice.

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete