Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chalupa v Olešnici - Olešnice v Orlických horách

Olešnice v Orlických horách

Cena za objekt: 8000 Kč za týden, kapacita 12 osob, domácí zvíře povoleno, chalupa s oplocenou zahradou s výhledem na sjezdovku Přízemí: kuchyň s jídelnou, koupelna s vanou, WC, velký obývací pokoj se čtyřmi místy ke spaní, ložnice se 4 lůžky Podkroví: pložnice se 4 lůžky, v upraveném podkrovním prostoru možnost přistýlek, ale tyto přistýlky se dají využít pouze v letním období Prostorná rekreačn…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Olešnice 20, Olešnice v Orlických horách
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Rychnov nad Kněžnou
Obec
Olešnice v Orlických horách

Fotogalerie k článku

Cena za objekt: 8000 Kč za týden, kapacita 12 osob, domácí zvíře povoleno, chalupa s oplocenou zahradou s výhledem na sjezdovku Přízemí: kuchyň s jídelnou, koupelna s vanou, WC, velký obývací pokoj se čtyřmi místy ke spaní, ložnice se 4 lůžky Podkroví: pložnice se 4 lůžky, v upraveném podkrovním prostoru možnost přistýlek, ale tyto přistýlky se dají využít pouze v letním období Prostorná rekreační chalupa v pod kostelem nabízí k ubytování 1 x ložnice 4 lůžka 1 x ložnice v podkroví 4 lůžka velký obývací pokoj 4 lůžka kuchyň, jídelna, vinárnička s krbem. K vybavení patří také žehlička, barevná televize, rádio, spol.hry, povlečení-vlastní, možnost vypůjčení za poplatek 50,-Kč/1ks, Vytápění ústřední elektrické, ohřev vody v el.bojler. Parkování v objektu - pro 3 auta, oplocená zahrada – houpačky pro děti a pískoviště, ohniště, zahradní nábytek, venkovní krb na zastřešené verandě.

Možnosti stravování

Kompletně vybavená kuchyň, plynový sporák, mikrovlná trouba, lednice, varná konvice, překapávač.

Popis okolí

V obci dětské hřiště 300m, obchod 300m, autobus 200m, restaurace 200m s možností stravování a domácí kuchyní, ski areál 500 m a snowpark, lyžařská škola, večerní lyžovní, servis a půjčovna lyžařského a snowboardového vybavení, svahy pro děti.

Tipy na výlet po okolí

V okolí zámek Nové město nad Metují s krásným barokním náměstím, zámek Opočno, město Náchod, Dobruška – muzeum F.L. Věka, Babiččino údolí, Ratibořice, Česká Skalice, Teplicko – Adršpašské skály, Broumovské vrchy, v nedalekém Polsku se nachází Národní park, Stolové hory, lázeňské město s Aquaparkem Kudowa, ZOO Dvůr Králové, pevnosti Dobrošov, vodní nádrž Rozkoš – koupání, vodní sporty, rybolov, jízda na koni, krytý bazén v Deštné - nedaleko koupaliště.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Noční hrané prohlídky hradu Potštej…

27.07.2024 - 27.07.2024
Potštejn

Zveme vás na večerní a noční hrané prohlídky monumentální zříceniny hradu Potštejn. Letos se vydáme historií místa -…

Hradozámecká noc - hrad Potštejn 20…

24.08.2024 - 24.08.2024
Potštejn

Srdečně Vás zveme na netradiční hrané prohlídky hradu s názvem: PROTI PROUDU ČASU

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete