Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chalupa Zvole - Zvole

Zvole

Chalupa Zvole nabízí celoroční luxusní ubytování na Vysočině s možností klidné a nerušeně prožité­ dovolené­. Rozsáhlá chalupa s velkou oplocenou zahradou. Vnitřní prostor dvora zajišťuje dostatečné soukromí s možností příjezdu a parkování u objektu. Venkovní plochy: parkování pro 10 aut, houpačka, pískoviště pro nejmenší, skluzavka, skákací hrad, petangue, gril-žulový, profi gril…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dolní 19/11, Zvole
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Zvole

Fotogalerie k článku

Chalupa Zvole nabízí celoroční luxusní ubytování na Vysočině s možností klidné a nerušeně prožité­ dovolené­. Rozsáhlá chalupa s velkou oplocenou zahradou. Vnitřní prostor dvora zajišťuje dostatečné soukromí s možností příjezdu a parkování u objektu.

  • Venkovní plochy: parkování pro 10 aut, houpačka, pískoviště pro nejmenší, skluzavka, skákací hrad, petangue, gril-žulový, profi gril na sele,kýta apod.-možnost zabezpečení grilovačky, 2xvenkovní terasy - kryté s ohništěm
  • Apartmán v patře: společenská místnost s jídelnou, 4 ložnice ( 4xdvoulůžka+5přistýlek dále dvoupatrová postel a cestovní postýlka pro děti), vybavená kuchyňka ( lednička s mrazícím boxem, sklokeramická deska, mikrovlnná trouba, varná konvice, nádobí, teplá voda ), koupelna se sprchou a WC. Pokoje vybavené BTV-SAT, Intercom, ručníky, lůžkoviny, povlečení.
  • Pokoj v přízemí: pokoj(1 x dvoulůžko), kuchyň s jídelnou - plně vybavená ( stůl pro 12 osob, sedací souprava, lednička s mrazícím boxem, sklokeramická deska, trouba, kachlový sporák s možností vaření a pečení, mikrovlnná trouba, varná konvice, nádobí, teplá voda, úpravna vody - možnost pít kojeneckou vodu), WC s koupelnou, samostatné ­WC, prádelna se sušárnou a pračkou. Pokoje jsou vybavené BTV-SAT, DVD REC, Internet, Intercom, ručníky, lůžkoviny, povlečení.

Celý objekt má centrální vytápění a ohřev TUV plynem. V objektu je instalován zabezpečovací systém.

Popis okolí

Vysočina je ideální pro milovníky zimních sportů. Celé okolí je protkáno kvalitními a pravidelně upravovanými běžeckými tratěmi. Svoje sportovní výkony můžete vyzkoušet i na běžeckém okruhu Světového poháru Zlatá lyže v Novém Městě na Moravě.

Tipy na výlet po okolí

Žďár nad Sázavou - kostel sv. Jana Nepomuckého
Litomyšl - zámek, zámecký areál
Třebíč - Židovská čtvrť, Bazilika sv. Prokopa
Historické jádro města a zámek Telč
Jimramov - rodné město Jana Karafiáta - autora Broučků
Polička - staré královské město
skanzen Veselý Kopec
hrad Pernštejn
hrad Svojanov
ZOO Jihlava
Muzeum rekordů a kuriozit Pelhřimov

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete