Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chánův mlýn - Vlachovo Březí

Vlachovo Březí

Rodinný dům , bývalý mlýn, na okraji městečka Vlachovo Březí. V přízemí jsou dva apartmány, pro 5 a 3osoby.Každý má svůj vchod. U apartmánu pro 5 os. je možná přistýlka. Hosté mají k dispozici zahradu a zahradní nábytek, možnost venkovního grilování, houpačku, dětské pískoviště. Zahrada přechází v hluboký a krásný les.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Bezručova 315, Vlachovo Březí
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Vlachovo Březí

Fotogalerie k článku

Rodinný dům , bývalý mlýn, na okraji městečka Vlachovo Březí. V přízemí jsou dva apartmány, pro 5 a 3 osoby.Každý má svůj vchod. U apartmánu pro 5 os. je možná přistýlka. Hosté mají k dispozici zahradu a zahradní nábytek, možnost venkovního grilování, houpačku, dětské pískoviště. Zahrada přechází v hluboký a krásný les.

Možnosti stravování

Vlastní, ve vybavené kuchyňce, každý apart. má svou vlastní kuchyňku. Restaurace ve vzdálenosti od 2km. Nákupy potravin - ve Vlachově Březí je několik prodejen.

Popis okolí

Dům je na okraji městečka, přímo sousedí s krásným lesem a soukromým rybníkem. Veřejné koupaliště asi 300m. Celé okolí je velmi malebné, plné zelených luk a lesů, vhodných k turistice, cykloturistice. Lyžařské terény do 30 km.

Tipy na výlet po okolí

Vhodné místo jako základna pro výlety po Jižních Čechách, Prachatice, Netolice, Vimperk, Kvilda, Český Krumlov, Hluboká, České Budějovice, Lipno apod.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete