Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chat č.1 ve Lhotce u Ivánků - Lhotka

Lhotka

Samostatná soukromá kompletně vybavená chata na samotě u lesa. Částečně oplocený pozemek se zastřešeným posezením a krbem, houpačkami, pískovištěm, v letních měsících bazén. Nabízíme ubytování ve dvou třílůžkových pokojích. Vhodné pro rodiny s dětmi a důchodce. V objektu bude jen Vámi požadovaný počet osob.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Samostatná soukromá kompletně vybavená chata na samotě u lesa. Částečně oplocený pozemek se zastřešeným posezením a krbem, houpačkami, pískovištěm, v letních měsících bazén. Nabízíme ubytování ve dvou třílůžkových pokojích. Vhodné pro rodiny s dětmi a důchodce. Objekt jen pro jednu skupinu, majitel nebydlí v objektu.

Možnosti stravování

Vlastní vaření v kompletně vybavené kuchyni

Popis okolí

Objekt se nachází ve Lhotce pod Ondřejníkem v malebném beskydském kraji. Vesnička Lhotka sousedí s vesnicemi Kozlovice, Metylovice, Palkovice, Kunčice p. O. a Hukvaldy - zde se nachází stejnojmenný hrad a hukvaldská obora, ve které se každoročně koná mezinárodní hudební festival Janáčkův máj.

Tipy na výlet po okolí

Chata se nachází v klidném horském prostředí. Ve vzdálenosti 5 km se nachází hrad Hukvaldy a hukvaldská obora, ve které se každoročně koná mezinárodní hudební festival Janáčkův máj. V posledním týdnu srpna se ve Lhotce každoročně konají Sochovy národopisné slavnosti. Obcí Lhotka vede značená cyklotrasa Brána Beskyd a značené turistické trasy, Hukvaldy 5 km, Ondřejník 3 km, Javorník 15 km. Dostupné je Muzeum automobilů v Kopřivnici 14 km, Štramberská Trúba. Letní aktivity Horská turistika - značené trasy, sběr hub a lesních plodů, rybolov, aquapark ve Frenštátě a Olešné u Frýdku, golf 12 km, tenis, krytý bazén + sauna v Metylovicích a krytý bazén s aquaparkem ve Frýdku Místku, vyhlídkové lety 8 km ve Frýdlantě. Možnost zapůjčení čtyřkolek i v zimních měsících. Zimní aktivity Lyžování - vleky ve vzdálenosti od 5 - 30 km Bílá, Pustevny, Bečvy, Lysá Hora, Palkovice – večerní lyžování, běžecké tratě vedoucí přímo od objektu. Půjčovna lyží a lyžařské výzbroje, půjčovna skútrů Provoz, poplatky, ceny Provoz chaty: celoročně. Možnost ubytování na víkend. Silvestrovský pobyt týdenní. Minimální délka ubytování: 3 dny. Poplatek za domácího mazlíčka 40.- kč na noc poplatek za spotřebu el. energie v letních měsících možnost odkoupení dřeva do venkovního krbu za poplatek 50.- kč

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den Země 2024 - Frýdek-Místek

26.04.2024 - 26.04.2024
Frýdek-Místek

Akce k oslavě Dne Země

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete