Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chat Roubenka - Jeseníky - Kouty nad Desnou

Loučná nad Desnou

Roubená chalupa pro 2x11 osob (6x ložnice, bazén, herna a sauna)  (www.kouty-chata.cz) se nachází na slunném místě, naproti sedačkové lanovce a v centru atraktivní části Jeseníků. Je umístěna v klidném prostředí na kraji lesa a bokem hlavní komunikace. K dispozici jsou dva stejně vybavené a samostatně oddělené apartmány s vlastními venkovními vchody a každý s kapacitou 11 osob.Vybavení k…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kouty nad Desnou, Loučná nad Desnou
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Šumperk
Obec
Loučná nad Desnou

Fotogalerie k článku

Vybavení

Wifi

Popis ubytování

Roubená chalupa pro 2x11 osob (6x ložnice, bazén, herna a sauna)  (www.kouty-chata.cz) se nachází na slunném místě, naproti sedačkové lanovce a v centru atraktivní části Jeseníků. Je umístěna v klidném prostředí na kraji lesa a bokem hlavní komunikace. K dispozici jsou dva stejně vybavené a samostatně oddělené apartmány s vlastními venkovními vchody a každý s kapacitou 11 osob.

Vybavení každého apartmánu: V přízemí je velký obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, koupelna se sprchou, WC, zastřešená veranda a terasa. V I.patře jsou 3 ložnice: 1x3 lůžka, 1x4 lůžka a 1x4 lůžka a druhé WC. Dále sedací souprava, lednice, mraznička, myčka nádobí, mikr. trouba, elektr. sklokeramická varná deska, trouba, topinkovač, krbová kamna, el. topení (akumulačky), tv-lcd, wifi internet a dětská postýlka. Každý apartmán má i své venkovní posezení s krbem. Uvnitř je také infrasauna pro 4 osoby a  herna se stolním tenisem a stolní fotbal. U chalupy je dětský bazén, skluzavka, houpačka, lana, pískoviště, prolézačky, trampolína a úschovna lyží a kol. Majitel v objektu nebydlí, neposkytuje ložní prádlo, požaduje úhradu el.energie, dřeva a rekr. popl.obci. Pes zde není povolen a parkování je v létě přímo u objektu, v zimě 80m od objektu.

Možnosti stravování

Vlastní vybavená kuchyńka nebo v restauraci 250m + Picerie.

Popis okolí

V blízkosti se také nachází známý rekreační areál Červenohorské Sedlo (1.030m.n.m.), s mnoha vleky a sedačkovou lanovkou, které je východiskem do všech stran Jeseníků. Termální aquapark 8km.  Rozhledna na Medvědí hoře - Kouty u horní stanice lanovky (1.095m.n.m.)

Tipy na výlet po okolí

V Koutech je krytý bazén s protiproudem, masážními tryskami, šíjovým chrličem krční páteře a Whirpool, 6-ti sedačková lanovka s večerním lyžováním, lyžařská škola, pohádkový Koutecký les, půjčovna horských kol, lyží, kolečkových bruslí a koloběžek, bike park, Snowpark, restaurace se stravováním a picerie, bowling, horské minikáry, tenisové kurty,  podzemní vodní přečerpávací elektrárna Dl. Stráně s prohlídkou vysokohorských vodních nádrží.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Cimbálové léto 2024 - Šumperk

01.08.2024 - 04.08.2024
Šumperk

Čtyři dny plné hudby, zpěvu a tance.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

20.08.2024 - 20.08.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

17.09.2024 - 17.09.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

15.10.2024 - 22.10.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete