Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chata Babeta - Teplice nad Metují

Teplice nad Metují

Chata Babeta se nachází na okraji malého východočeského města Teplice nad Metují. V chatě je k dispozici vstupní chodba a z ní přístupný pokoj č.1 (lůžka, šatní skříň, stůl+židle, akumulační kamna), ložnice (lůžka, dvě židle, věšák) a spol. místnost (stoly, lavice, židle, kamna na TP). Ze spol. místnosti lze vstoupit na velkou terasu s možností posezení (zahradní nábytek, pěkný výhled do okolí) a…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kamenec - Nerudova, Teplice nad Metují
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Náchod
Obec
Teplice nad Metují

Fotogalerie k článku

Chata Babeta se nachází na okraji malého východočeského města Teplice nad Metují. V chatě je k dispozici vstupní chodba a z ní přístupný pokoj č.1 (lůžka, šatní skříň, stůl+židle, akumulační kamna), ložnice (lůžka, dvě židle, věšák) a spol. místnost (stoly, lavice, židle, kamna na TP). Ze spol. místnosti lze vstoupit na velkou terasu s možností posezení (zahradní nábytek, pěkný výhled do okolí) a také do prvního patra, kde jsou další dva pokoje (lůžka, skříň, stolek+židle). PRONAJÍMÁME POUZE CELOU CHATU, NIKOLIV JEDNOTLIVÉ POKOJE! Z důvodu dispozičního řešní chaty (společné sociální zařízení + kuchyň) je ubytování určeno pouze pro skupiny 8 a více osob!

Možnosti stravování

Kuchyňka k dispozici - dvouplotýnkový vařič, varná konvice, lednice.

Popis okolí

Obrovskou atraktivitu této oblasti zaručují Teplicko-adršpašské skály, jež jsou unikátním přírodním výtvorem vytvářející skalní města, bludiště, věže apod. a jsou jednou z nejnavštěvovanějších oblastí naší vlasti. Oblast Teplicko-adršpašských skal poskytuje jedinečné terény především pro skálolezce, ale také pro turisty, cykloturisty a milovníky přírody.

Tipy na výlet po okolí

Prohlídkový skalní okruh, projížďky na koních, projížďky na lodičkách, procházky, sběr lesních plodů a hub, sportovní areál s tenisovými kurty, koupání , vynikající terény vyzývající k cyklistickým výletům i pěší turistice.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jaroměři | duben 2024

24.04.2024 - 24.04.2024
nám. Dukelských hrdinů…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete