Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chata Chlum u Třeboně - Chlum u Třeboně

Chlum u Třeboně

Dvě nově postavené rekreační chaty s terasou, každá po 4 lůžkách, po domluvě s možností umístění dětské postýlky, vhodné pro rodinnou rekreaci, cyklisty, na klidném místě s výhledem do krajiny. Popis příslušenství: v každé chatě samostatná koupelna WC, sprchový kout, umyvadlový set a kuchyňka s veškerým vybavením mikrovlnná trouba, el. vařič, lednice, rychlovarná konvice, obytná místnost ložnice,…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Dvě nově postavené rekreační chaty s terasou, každá po 4 lůžkách, po domluvě s možností umístění dětské postýlky, vhodné pro rodinnou rekreaci, cyklisty, na klidném místě s výhledem do krajiny. Popis příslušenství: v každé chatě samostatná koupelna WC, sprchový kout, umyvadlový set a kuchyňka s veškerým vybavením mikrovlnná trouba, el. vařič, lednice, rychlovarná konvice, obytná místnost ložnice, televizor vše nově zařízeno a vybaveno, parkování přímo u chaty, k dispozici velká zahrada s pergolou a možností grilování, v případě potřeby zdarma zapůjčení dětské postýlky, v letních měsících nadzemní bazén, pro děti hračky, pískoviště a houpačky se skluzavkou.

Možnosti stravování

Vaření v chatě, možnost stravování ve školní jídelně, místních kioscích a restauracích.

Popis okolí

Možnost sportovního rybolovu : rybník Hejtman 250 m, rybník Staňkovský 3 km, rybník Nový Kanclíř 5 km; Značené cyklotrasy, turistický přechod Chlum u Třeboně - Schlag, Rakousko. Vzdálenost od: centra 300m, autobusové zastávky 300m, vlakového nádraží 5km.

Tipy na výlet po okolí

Třeboň - Schwarzenberská hrobka, zámek, Jindřichův Hradec - aqua park, zámek, muzeum, obchodní centra Hluboká nad Vltavou - zámek, ZOO - Ohrada.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jindřichově Hradci | d…

18.04.2024 - 18.04.2024
Masarykovo nám. 107/I…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete