Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chata Kaste - Ostružná

Ostružná

Horská chata KASTE nabízí ubytování návštěvníkům přilehlého lyžařského areálu. Je zde k dispozici 23 lůžek v 9 pokojích různých velikostí. Každé 3 pokoje mají vždy společné sociální zařízení, pro posezení je v přízemí společenská místnost s barem, TV vč. satelitu, šipkami a krbem, dále je možno využít sousedící restaurace s rychlým občerstvením. V ceně ubytování je snídaně a je možnost objednání …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Petříkov 28, Ostružná
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Jeseník
Obec
Ostružná

Fotogalerie k článku

Horská chata KASTE nabízí ubytování návštěvníkům přilehlého lyžařského areálu. Je zde k dispozici 23 lůžek v 9 pokojích různých velikostí. Každé 3 pokoje mají vždy společné sociální zařízení, pro posezení je v přízemí společenská místnost s barem, TV vč. satelitu, šipkami a krbem, dále je možno využít sousedící restaurace s rychlým občerstvením. V ceně ubytování je snídaně a je možnost objednání polopenze. Horská chata má samostatné parkoviště.

Možnosti stravování

Snídaně a polopenze.

Popis okolí

Chata Kaste je umístěna v jednom z nejkrásnějších údolí centrálních Jeseníků - Petříkovské údolí. Je ideálním místem pro zimní i letní turistiku všech druhů. V zimě je zde možné se napojit na mnohoběžeckých tras, v létě výborné podmínky propěší turistiku.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete