Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chata Malá Rennerovka - Strážné

Strážné

Chata Malá Rennerovka leží v nadmořské výšce 1.240 m a nachází se ve střední části Krkonoš - ve významné horské rekreační oblasti – v prostoru zvaném Zadní Rennerovky, přibližně 7 km od Strážného u Vrchlabí a 7 km od Sněžky. Zadní Rennerovky jsou osada a luční enkláva v Krkonoších a založeny byly přibližně v roce 1695 významným rodem Rennerů. Nacházejí se na východním úbočí Světlého vrchu, v souč…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Strážné 108 Strážné 108, Strážné
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Strážné

Fotogalerie k článku

Chata Malá Rennerovka leží v nadmořské výšce 1.240 m a nachází se ve střední části Krkonoš - ve významné horské rekreační oblasti – v prostoru zvaném Zadní Rennerovky, přibližně 7 km od Strážného u Vrchlabí a 7 km od Sněžky. Zadní Rennerovky jsou osada a luční enkláva v Krkonoších a založeny byly přibližně v roce 1695 významným rodem Rennerů. Nacházejí se na východním úbočí Světlého vrchu, v současné době též na území II. zóny Krkonošského národního parku. V okolí se nachází množství turistických cest s tyčovým značením a běžkařské trasy (Krkonošská magistrála). Zadní Rennerovky tvoří chata Malá Rennerovka, Kuprovka, Grohmannova bouda a Dvorská bouda.

Možnosti stravování

Stravování Zaměřujeme se především na českou tradiční kuchyni s využitím lokálních zdrojů. Rádi Vám vyjdeme vstříc i v případě vegetariánské stravy nebo různých diet a pro skupiny připravíme kompletní jídelníček.

Snídaně jsou podávany formou švédských stolů standardně v době od 8:00 do 9:30.
Obědy podáváme v době od 12:00 do 14:00 s možností výběru ze dvou hotových jídel. Návštěvník restaurace si může vybrat z minutkového jídelního lístku.
Večeře výběrem ze dvou hotových variant se podává od 18:00 do 19:30.

 

Tipy na výlet po okolí

Sněžka, vzdálenost od hotelu: 7 km, celoroční dostupnosT

Ski Areál Herlíkovice, vzdálenost od hotelu: 14 km, 12 km tratí, zasněžování, večerní lyžování

Relax park, Oblíbeným cílem nejen pro rodinu je Relax Park v Peci pod  Sněžkou. Hlavním lákadlem je 900 m dlouhá bobová dráha.  Vyzkoušet ale můžete také lezení na lanech v Monkey parku. U dětí  je velice oblíbená Lemurie plná skákaček a skluzavek.

V centru města Vrchlabí naleznete renesační zámek obklopený parkem  s cizokrajnými dřevinami a umělými jezírky. Parkem vede značená stezka.Veřejnosti je přístupná pouze hala, další místnosti využívá městský úřad. Park je volně přístupný.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete