Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chata na Lipně - Horní Planá

Horní Planá

Nabízíme ubytování na Lipně v Horní Plané v nově zrekonstruované prostorné dřevěné chatě, 800 metrů od vody. V chatě je koupelna se sprchovým koutem, WC, plně vybavená kuchyň s plynovým sporákem a dostatkem nádobí, obývák s TV, prosklená veranda a v podkroví dvě ložnice po dvou lůžkách.Další dvě místa na spaní jsou na rozkládacím gauči v obýváku. Maximální kapacita je 6 dospělých osob a 1 dítě do…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nabízíme ubytování na Lipně v Horní Plané v nově zrekonstruované prostorné dřevěné chatě, 800 metrů od vody. V chatě je koupelna se sprchovým koutem, WC, plně vybavená kuchyň s plynovým sporákem a dostatkem nádobí, obývák s TV, prosklená veranda a v podkroví dvě ložnice po dvou lůžkách.

Další dvě místa na spaní jsou na rozkládacím gauči v obýváku. Maximální kapacita je 6 dospělých osob a 1 dítě do tří let. V případě zájmu většího počtu osob je možnost zajistit další dvě podobné chaty v blízkém sousedství. Chata je ideální pro klidnou rodinnou dovolenou. Na zahradě je k dispozici venkovní posezení, ohniště a litinový gril na dřevěné uhlí.

Možnosti stravování

Vlastní.

Popis okolí

Město Horní Planá nabízí širokou škálu jak kulturního, tak i sportovního vyžití. K dispozici je zde letní kino, restaurace, bowling, nákupní střediska, muzea a vyjížďky na koních.

Tipy na výlet po okolí

Pro příznivce turistiky je zde spousta cyklo i turistických tras, jak v okolí města, tak i na druhém břehu Lipna na který jezdí pravidelně převoz. V blízkosti Horní Plané je i nejvyšší hora Šumavy Plechý, Plešné jezero, památník Adalberta Stiftera, Třístoličník a Trojmezí kde se stýkají hranice tří států a významná technická památka Schwarzenberský kanál, který sloužil k plavení dřeva. Dále je zde možnost koupání na krásné písčité pláži jejíž součástí je i minigolf, hřiště na beachvolejbal, restaurace a kiosek. Rybolov a houbaření jsou zde samozřejmostí, kterou ani není třeba zvlášť zmiňovat.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete