Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chata na Papírně - Nýrsko

Nýrsko

Naše chata je ideální řešení pro opravdové turisty kteří nehledají luxusní zázemí, ale jedinečnou a dosud zachovalou přírodu, ticho a klid. Areál horská chaty "Na Papírně" je rozsáhlý objekt jemuž dominuje hlavní budova a 5 samostatných chatek, jeho součástí je i parkoviště. Budova byla před několika málo lety zrekonstruována. V hlavní budově máte k dispozici útulnou restauraci, společe…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hamry 81, Nýrsko
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Nýrsko

Fotogalerie k článku

Naše chata je ideální řešení pro opravdové turisty kteří nehledají luxusní zázemí, ale jedinečnou a dosud zachovalou přírodu, ticho a klid. Areál horská chaty "Na Papírně" je rozsáhlý objekt jemuž dominuje hlavní budova a 5 samostatných chatek, jeho součástí je i parkoviště. Budova byla před několika málo lety zrekonstruována. V hlavní budově máte k dispozici útulnou restauraci, společenskou místnost ( televize, satelit), sociální zařízení. V patře je 7 čtyřlůžkových pokojů a opět sociální zařízení. Každý pokoj je vybaven jednoduchým, ale účelným nábytkem. Jednotlivé chatky jsou také čtyřlůžkové a jsou vybaveny stejně pohodlně jako pokoje v hlavní budově. Chatky jsou jednopodlažní a přístup do patra je po žebříčku. Při chladném počasí jsou chatky vytápěny elektrickými přímotopy.

Možnosti stravování

V naší kuchyni se vaří po celý den teplé jídlo V některých případech lze po domluvě s paní vedoucí upravit jídlo podle přání a potřeb zákazníka, například dieta, malé děti a pod.

Popis okolí

Chata leží v krásném údolí řeky Úhlavy obklopena šumavskými hvozdy přímo na trasách turistických i cykloturistických stezek.

Tipy na výlet po okolí

Doporučujeme Černé a Čertovo jezero, vodopád Bílá Strž, na Ostrý, na Prenet, procházku kolem Nýrské přehradní nádrže, nebo do Zadních Chalup (to byla část obce Hamry, kterou soudruzi úplně vymazali ze světa i map) výlet do Nýrska, nebo Železné Rudy, na Velký Javor, Pancíř, nebo do sousedního německa...

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete