Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chata pod Jedlovinou - Vidče

Vidče

Chata se nachází na polosamotě u lesa v malé obci Vidče, na úpatí malebného pohoří Moravskoslezských Beskyd, nedaleko Rožnova pod Radhoštěm, v místě známým dřevěným městečkem. Ložnice a pokoje: V chatě je prostorná obytná kuchyň s rozkládací sedací soupravou. Z kuchyně, která je centrem chaty, se vstupuje do velké ložnice vybavené lůžky, skříněmi a odkládacími skříňkami, nebo do malé ložnice pro …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vidče 167, Vidče
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Vsetín
Obec
Vidče

Fotogalerie k článku

Chata se nachází na polosamotě u lesa v malé obci Vidče, na úpatí malebného pohoří Moravskoslezských Beskyd, nedaleko Rožnova pod Radhoštěm, v místě známým dřevěným městečkem. Ložnice a pokoje: V chatě je prostorná obytná kuchyň s rozkládací sedací soupravou. Z kuchyně, která je centrem chaty, se vstupuje do velké ložnice vybavené lůžky, skříněmi a odkládacími skříňkami, nebo do malé ložnice pro dvě osoby a na krytou terasu.Sociální zařízení: K dispozici je WC se sprchovým koutem.Vytápění: krbová kamnaDoprava, parkování: Autem, mapka i popis cesty je na webových stránkách http://www.ubytovani-valassko.unas.cz/, u chaty je minimálně 5 parkovacích míst. Další možností dopravy je autobus z Rožnova p. R.

Možnosti stravování

Kromě vlastního stravování je v obci restaurace a v sousedním Rožnově p. R. je celá řada restauračních zařízení.

Popis okolí

Zdejší okolí je protkáno spoustou turistických i cykloturistických cest jak pro milovníky letní rekreace, tak i v zimě pro milovníky rekreace zimní. Chata se nachází na kopci s širokým výhledem na hory /Radhošť/ a do údolí. Okolní lesy kolem obce jsou vyhledávány milovníky houbaření, sběru lesních plodů, ale i procházek v nedotčené přírodě. Lidé, kteří oblast již navštívili se sem rádi vracejí.

Tipy na výlet po okolí

Výlety: - turistika a cykloturistika v okolí Beskyd- Valašské muzeum v přírodě Rožnově pod Radhoštěm- lanovka na Pustevny Radhošť, Lysá Hora 1324m, Bílý Kříž a řada dalších `tisícovek`- Hrad Helfštýn, Hukvalky, Starý Jičín- muzeum Tatry Kopřivnice- Štramberk - Štramberská Trůba- golfový areál v Rožnově p. R. i Čeladné- tenisové kurty ve Vidči i v Rožnově p. R. - atd. Lyžování: - v okolí je spoustu lyžařských středisek s upravovanými sjezdovými i běžeckými tratěmi Pustevny - 20 minut autem, Soláň, Veselá, Valašská Bystřice, Bílá, Velké Karlovice - 20 minut autem atd. Koupání: - koupaliště a krytý bazén s tobogánem v Rožnově pod Radhoštěm 4km, vyhřívané koupaliště Zubří 6km, přehradní nádrž Bystřička 10km. Aquapark ve Frenštátě pod Radhoštěm 14km s možností využití plážového volejbalu.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Velikonoce plné tradic i hýčkání na…

29.03.2024 - 31.03.2024
Spa hotel Lanterna

Oslavte příchod jara v probouzející se přírodě Beskyd a poznejte tradice, které se na Valašsku předávají z generace na…

Velikonoce ve Valašském muzeu 2024 …

30.03.2024 - 01.04.2024
Valašské Meziříčí

Oblíbeným programem mezi návštěvníky jsou Velikonoce ve Valašském muzeu 2024. Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod…

Jak se dobře vyspat? Poradí worksho…

05.04.2024 - 07.04.2024
Spa hotel Lanterna

Dobře se vyspat zůstává pro mnoho lidí jen nesplněným přáním. Přitom spánek je nejen potřeba, ale i návyk, a technice…

Vsetinský filmový maraton 2024 - Vs…

19.04.2024 - 21.04.2024
kino Vatra

Vsetínský filmový maraton s pořadovým číslem 26 se uskuteční v kině Vatra Vsetín o víkendu od 19. do 21. dubna 2024.…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete