Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chata pod Loučkou - Horní Lomná

Horní Lomná

Stylové ubytování v nové chatě pro 12 osob v Horní Lomné. V přízemí chaty jsou Vám k dispozici: útulný, ale prostorný obývací pokoj s televizí, DVD přehrávačem a satelitními programy, kompletně vybavená kuchyňka, jídelní pokoj se stolem pro 12 osob, větší terasa s bytelným stolem z obou teras je nádherný výhled na hory a lesy v okolí, krb pro zpříjemnění chladnějších večerů a navození atmosféry p…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Horní Lomná 37, Horní Lomná
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Frýdek-Místek
Obec
Horní Lomná

Fotogalerie k článku

Stylové ubytování v nové chatě pro 12 osob v Horní Lomné. V přízemí chaty jsou Vám k dispozici: útulný, ale prostorný obývací pokoj s televizí, DVD přehrávačem a satelitními programy, kompletně vybavená kuchyňka, jídelní pokoj se stolem pro 12 osob, větší terasa s bytelným stolem z obou teras je nádherný výhled na hory a lesy v okolí, krb pro zpříjemnění chladnějších večerů a navození atmosféry při sklínce vína. Na patře chaty jsou Vám k dispozici: 4 pokoje s dvěmi nebo třemi lůžky celkem 10 lůžek, menší terasa a toaleta. Sociální zařízení: prostorná koupelna a toaleta v přízemí obě místnosti disponují vyhřívanou podlahou, a toaleta na patře. Doprava, parkování: Parkování u chaty. Autobus 500m od chaty.

Možnosti stravování

Vlastní. Mořnost doobjednání stravování v blízkém penzionu.

Popis okolí

Ideální místo pro rodinnou dovolenou, relaxaci a načerpání nových sil. Vesnička Horní Lomná se nachází v nejdelším údolí Beskyd a nádherná příroda vybízí k mnoha aktivním formám odpočinku. Horní Lomná je rájem pro turisty a cyklisty v létě. V zimě naopak vyhledávanou destinací pro milovníky zimních sportů. Chata se nachází v areálu Penzionu Pod Loučkou, takže návštevnici chaty můžou využít všech nabízených služeb penzionu jako např. bazén, dětské hřište nebo betonový kurt. Chata ale nepatří pod penzion, má jiného provozovatele.

Tipy na výlet po okolí

Hned u chaty se nachází několik turistických stezek, kterými se můžete vydat na okolní hory - Kamenitý, Kozubová, Muřinkový Vrch, Polom. Nedaleko je také prales mionší s naučou stezkou o nejen beskydských lesech.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den Země 2024 - Frýdek-Místek

26.04.2024 - 26.04.2024
Frýdek-Místek

Akce k oslavě Dne Země

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete