Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chata SMRK - Trojanovice

Trojanovice

Chata je určena k celoročnímu provozu s kompletním vybavením. V prvním patře se nachází obývací pokoj s jídelním koutem, sedací soupravou, krbovými kamny, televizorem a dvěma lůžky. Kuchyň je vybavena chladničkou, plynovým sporákem s troubou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a nádobím. V prvním patře se dále nachází koupelna s vanou a WC. Ve druhém patře jsou dva samostatné pokoje. V prvním po…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Trojanovice 744 01/327, Trojanovice
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Nový Jičín
Obec
Trojanovice

Fotogalerie k článku

Chata je určena k celoročnímu provozu s kompletním vybavením. V prvním patře se nachází obývací pokoj s jídelním koutem, sedací soupravou, krbovými kamny, televizorem a dvěma lůžky. Kuchyň je vybavena chladničkou, plynovým sporákem s troubou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a nádobím. V prvním patře se dále nachází koupelna s vanou a WC. Ve druhém patře jsou dva samostatné pokoje. V prvním pokoji je ložnice s dvojlůžkem a jedním samostatným lůžkem a souvisejícím vybavením. Ve druhém pokoji jsou 3 samostatná lůžka, skříně, stolek, televizor a součástí pokoje je balkon. Celkový počet pevných lůžek osm, dvě přistýlky. V suterénu je možnost uskladnění kol, lyží a pod.

Možnosti stravování

Stravování je umožněno ve vybavené kuchyni. V kuchyni je k dispozici plynový sporák s troubou, varná konvice, chladnička, mikrovlnná trouba a nádobí. Další možností stravování je v hotelu vzdáleném cca 200 m. Ve všech prostorách chaty je zakázáno kouření.

Popis okolí

Příjemné chvilky mohou hosté trávit na terase u chaty, na zahrádce pod stromy, či při opékání na venkovním ohništi. U chaty protéká horský potůček Lomná, který Vás zchladí v parných letních dnech.

Tipy na výlet po okolí

Prostředí nabízí bohatou nabídku sportovních a rekreačních aktivit. Na Pustevny Vás vyveze sedačková lanovka, po turistické značce můžete dojít k soše Radegastu, případně až ke kapličce Cyrila a Metoděje s nádhernou vyhlídkou do kraje. Na Pustevnách je také půjčovna koloběžek, kdy na koloběžce jedete cca 4 km z Pusteven dolů skoro až k chatě. V blízkosti chaty - 300 m se nachází největší horský lanový park – Tarzánie.

Půjčovna čtyřkolek je vzdálená 800 m. Celé Beskydy jsou protkány sítí značených tras, které jsou využívány cykloturisty. Beskydy jsou rájem pro houbaře a sběratele lesních plodů. Ke koupání je možné využít nedaleký aquapark a vyhřívané koupaliště s tobogánem ve Frenštátě pod Radhoštěm - 4 km nebo koupaliště v Rožnově p.R. vzdálené 10 km.

Další možností je osvěžení v horském potůčku Lomná přímo u chaty. V nedalekém Rožnově pod Radhoštěm najdete paintball a adrenalin park zorbování, G-JUMP, lanová dráha aj.. V Rožnově pod Radhoštěm se nachází skanzen lidové architektury, muzeum malíře Zdeňka Buriana - 10 km, v Kopřivnici si můžete prohlédnout muzeum Tatra - 10 km. Městečko Štramberk Vás okouzlí krásným náměstím, hradem Trúba s rozhlednou, jeskyní Šipkou - 10 km. V Hukvaldech se nachází hrad a muzeum L. Janáčka - 15 km. Ve 100 m vzdáleném hotelu je možno navštívit restauraci, bistro, saunu, masáže, solárium, bowling, vinný sklípek, zapůjčit horská kola nebo si objednat jeden z mnoha balíčků zážitků.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Stu…

24.04.2024 - 24.04.2024
Náměstí republiky

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Studénky

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Pří…

27.04.2024 - 27.04.2024
Příbor

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Příbora.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Pří…

25.05.2024 - 25.05.2024
Příbor

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Příbora.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Stu…

29.05.2024 - 29.05.2024
Náměstí republiky

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Studénky

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete