Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chata stará škola - Zásada

Zásada

Nabízíme levné ubytování v horské chatě, v klidném prostředí Jizerských hor u lesa, v obci Zásada-Zbytky, nedaleko Tanvaldu s výhledem na Krkonoše a Český ráj. V chatě je 12 pokojů-44lůžek, nová společenská místnost-herna s ping-pongovým stolem, v mezipatře je nové socialní zařízení. K dispozici je vybavená kuchyň a jídelna. Okolí je vhodné pro pěší turistiku, letní i zimní sporty. V místě je roz…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nabízíme levné ubytování v horské chatě, v klidném prostředí Jizerských hor u lesa, v obci Zásada-Zbytky, nedaleko Tanvaldu s výhledem na Krkonoše a Český ráj. V chatě je 12 pokojů-44lůžek, nová společenská místnost-herna s ping-pongovým stolem, v mezipatře je nové socialní zařízení. K dispozici je vybavená kuchyň a jídelna. Okolí je vhodné pro pěší turistiku, letní i zimní sporty. V místě je rozhledna Černá Studnice, vyhlídka Muchov. V letních měsících je možnost využití dětské hřiště, ohniště,venkovní bazén, zatravněné hřiště pro míčové hry nebo posezení v altánu. V zimních měsících nejbližší lyžařské sjezdovky-Zásada 2km, Tanvaldský Špičák 7km, Rejdice… Plavecký bazén s tobogány a saunou je v Jablonci nad Nisou 15km, v letních měsících možnost zaplavání v Jablonecké přehradě nebo na koupališti v Tanvaldě 6km. Ideální pro relaxaci v přírodě. Vhodné pro skupiny-ozdravné pobyty, rodiny s dětmi, dětské pobyty.

Možnosti stravování

Ke stravování můžete využít naší vybavenou kuchyň a jídelnu, nebo můžete navštívit restaurace v okolí, nejbližší je 400m.

Popis okolí

Chata se nachází na samotě u lesa, okolí je vhodné pro turistiku, houbaření, cyklistiku, lyžování...

Tipy na výlet po okolí

Tipy na výlet

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete