Statistika našeho portálu

  • 102 339 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chata Štěpánka - Loučná pod Klínovcem

Loučná pod Klínovcem

Chata se nachází v obci Háj u Loučné, na severním úpatí Klínovce /1244 m.n.m./, nejvyšší hory Krušných hor. Svou polohou /dostupnost automobilem i v zimním období/ , možností vlastního parkování /garáž + jedno parkovací místo/ a pocitem soukromí /objekt je od okolí oddělen živým plotem/ je ideální k využívání pro rodinnou rekreaci po celý rok. Chata má tři nadzemní podlaží. V objektu je garáž, ob…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Háj u Loučné 16, Loučná pod Klínovcem
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Chomutov
Obec
Loučná pod Klínovcem

Fotogalerie k článku

Chata se nachází v obci Háj u Loučné, na severním úpatí Klínovce /1244 m.n.m./, nejvyšší hory Krušných hor. Svou polohou /dostupnost automobilem i v zimním období/ , možností vlastního parkování /garáž + jedno parkovací místo/ a pocitem soukromí /objekt je od okolí oddělen živým plotem/ je ideální k využívání pro rodinnou rekreaci po celý rok. Chata má tři nadzemní podlaží. V objektu je garáž, obývací pokoj, kuchyně, sociální zařízení a tři ložnice. Chata je vybavena ústředním vytápěním, vnitřním vodovodem a kanalizací. V přízemí se nachází vstupní hala, garáž a jeden dvoulůžkový pokoj. V zádveří objektu je osazen držák pro odkládání lyží či jiných sportovních pomůcek.

Možnosti stravování

Možnost vlastního vaření v plně vybavené kuchyni - elektrický sporák, lednice, kávovar, rychlovarná konvice, mikrovlná trouba.

Popis okolí

Objekt je osazen u silnice na vlastním pozemku. Hranice pozemku je tvořena živým plotem. Před objektem (garáží) je jedno parkovací stání (na vlastním pozemku). Za objektem se nachází kout s venkovním krbem a udírnou s možností venkovního posezení. Zahradní nábytek je k dispozici.

Tipy na výlet po okolí

Cyklotrasy všech obtížností - Turistické stezky - Sjezdová trať pro horská kola evropských parametrů - Paint Ball – Chomutov, Karlovy Vary - Rafting – řeka Ohře Karlovy Vary - Canoing – řeka Ohře Perštejn - Vodní sporty windsurfing, vodní lyžování, půjčování loďek – Chomutov Kamencové jezero - Jízda na koních – Karlovy Vary Děpoltovice - Podkrušnohorský zoopark – Chomutov - Blatenský příkop cca 6km - Aquapark - Klášterec nad Ohří - Hrad Loket – Loket nad Ohří 50 km - Zámek Krásný Dvůr 38 km - města Kadaň 28km, Lázně Jáchymov 14km, Karlovy Vary 30km.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete