Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chata Šumava - Bezděkov

Bezděkov

Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý, celoroční pronájem jednopodlažní, částečně podsklepené chaty v předhůří Šumavy. Objekt se nachází 8 km od města Klatovy v centru turistických a cyklistických tras. V zimním období jsou v dosahu sjezdové i běžecké tratě. Chata je vhodná jak ke krátkodobé rekreaci, tak k dlouhodobým pobytům. Objekt je vybaven veškerým sociálním zařízením, včetně plně vyb…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Struhadlo 30, Bezděkov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Bezděkov

Fotogalerie k článku

Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý, celoroční pronájem jednopodlažní, částečně podsklepené chaty v předhůří Šumavy. Objekt se nachází 8 km od města Klatovy v centru turistických a cyklistických tras. V zimním období jsou v dosahu sjezdové i běžecké tratě. Chata je vhodná jak ke krátkodobé rekreaci, tak k dlouhodobým pobytům. Objekt je vybaven veškerým sociálním zařízením, včetně plně vybavené kuchyně (sporák, nádobí). Samozřejmostí je Koupelnou s teplou vodou a splachovacím WC. V podkroví jsou dvě samostatné ložnice pro 4+3 osoby. Ve štítu objektu je balkon. Chata je postavena na místě z něhož je výhled na celou šumavu. Za objektem je zřízeno ohniště a plocha pro odpočinek (slunění, sport). Dopravní prostředky je možné parkovat vedle objektu. Sportovní vybavení (a jiné) je ukládáno do technického zázemí v suterénu.

Možnosti stravování

Vlastní.

Tipy na výlet po okolí

Hrad a zámek Klenová, galerie, Hrad Rabí, Hrad Švihov, Hrad Velhartice, Kostel sv. Anny na Tanaberku, Muzeum historických motocyklů a jízdních kol Kašperské Hory. Vodní nádrž Nýrsko.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete