Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chata Svoboda - Zlaté Hory

Zlaté Hory

Chata Svoboda se nachází v malebném prostředí Jeseníků v osadě Rejvíz, nejvýše položené vesničce ve Slezsku – cca 780 m n. m. Hlavní budova má kapacitu 60 míst, nabízí 2,3 a 4 lůžkové pokoje a 2x 2lůžkový pokoj, všechny s vlastním sociálním zařízením. 12 chatiček po 4 lůžkách je k dispozici přes letní období, patří k nim samostatný srub se sociálním zařízením. Hostům je k dispozici restaurace s k…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Rejvíz 1, Zlaté Hory
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Jeseník
Obec
Zlaté Hory

Fotogalerie k článku

Chata Svoboda se nachází v malebném prostředí Jeseníků v osadě Rejvíz, nejvýše položené vesničce ve Slezsku – cca 780 m n. m. Hlavní budova má kapacitu 60 míst, nabízí 2,3 a 4 lůžkové pokoje a 2x 2lůžkový pokoj, všechny s vlastním sociálním zařízením. 12 chatiček po 4 lůžkách je k dispozici přes letní období, patří k nim samostatný srub se sociálním zařízením. Hostům je k dispozici restaurace s kulečníkem, velký sál (cca 100 lidí) vhodný pro pořádání společ. akcí, klubovna s televizorem, stolní hry, místnost s ping-pongovým stolem. V letním období volejbalové a fotbalové hřiště, dětské hřiště, koutek a tábořiště k opékání. Našim hostům dále nabízíme možnost půjčování horských kol, společenských her, knih a ruských kuželek.

Možnosti stravování

Hostům je k dispozici restaurace - snídaně, polopenze, plná penze.

Popis okolí

Cyklostezky, běžecké trasy, lázně Jeseník, koupaliště Jeseník, lyžařské sjezdovky Horní Údolí, Petříkov, Ramzová, Praděd.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete