Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chata Terezka Filipovice - Bělá pod Pradědem

Bělá pod Pradědem

Chata se nachází v malebné osadě Filipovice, která je známým lyžařským a turistickým střediskem. Je vzdálena 5 km od lyžarského centra Červenohorské sedlo a 10 km od města Jeseník. Nabízíme ubytování ve zděné chatě na kraji osady, bez jakéhokoliv silničního provozu. Chata k pronajmutí poskytuje možnost ubytování pro 1 až 7 osob v celkem 2 ložnicích. Ložnice a pokoje: dvě třílůžkové místnosti Soci…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Filipovice 71, Bělá pod Pradědem
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Jeseník
Obec
Bělá pod Pradědem

Fotogalerie k článku

Chata se nachází v malebné osadě Filipovice, která je známým lyžařským a turistickým střediskem. Je vzdálena 5 km od lyžarského centra Červenohorské sedlo a 10 km od města Jeseník. Nabízíme ubytování ve zděné chatě na kraji osady, bez jakéhokoliv silničního provozu.

Chata k pronajmutí poskytuje možnost ubytování pro 1 až 7 osob v celkem 2 ložnicích. Ložnice a pokoje: dvě třílůžkové místnosti Sociální zařízení: sprcha + samostatné WC. Vytápění: akumulační kamna, el. přímotopy v každé místnosti, kamna na tuhá paliva, krb.

Doprava, parkování: Parkování pro 2 - 3 auta přímo před objektem, v zimě cca 30 m od objektu.

Možnosti stravování

V objektu se nachází vybavený kuchyňský kout. Možnost využít blízké restaurace.

Popis okolí

Objekt je svou polohou přímo předurčen jak pro klidnou, tak i pro aktivní rodinnou dovolenou. Je také ideální výchozí bod pro každého, kdo chce poznat Jeseníky a nebo si výborně zalyžovat bez dlouhého čekání ve frontě. Pro běžkaře je k dispozici denně udržovaná běžkařská trať z Jeseníku, která prochází přímo za chatou.

Tipy na výlet po okolí

Cyklotrasy, turistické trasy - Šerák, Červenohorské sedlo. Borůvky, houbaření - každoročně se v září koná Mistrovství ČR v houbaření. Tenisové kurty cca 200 m - v areálu hotelu Stará Pošta. Skiareál Filipovice - 2 sjezdovky, nově sedačková lanovka + poma pro začátečníky, noční lyžování, zasněžování. Možnost lyžování na Červenohorském sedle. Běžkařské tratě přímo v osadě Filipovice. Červenohorské sedlo, Keprník, Šerák, Švýcárna, Praděd - běžkařské trasy. Relaxcentrum Bělá p. Pradědem - bazén, bowling, minigolf. Kryté lázně Česká Ves. Lázně Jeseník - možnost lázeňských procedur, bazén s vířivkou.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete