Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chata Trojanovice - Trojanovice

Trojanovice

Chata je umístěna v překrásném přírodním prostředí CHKO v údolí u lesa s výhledem na panorama Beskyd. Kapacita: 4 lůžka.Vybavení: v přízemí je obývací pokoj s posezením, kuchyňka s chladničkou, el. indukčním vařičem, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí, nádobím, kuchyňskou rohovou lavicí k sezení aj., koupelna se sprchovým koutem a WC. V podkroví se nachází ložnice s dvoulůžkem a pokojík se dvěma…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Chata je umístěna v překrásném přírodním prostředí CHKO v údolí u lesa s výhledem na panorama Beskyd. Kapacita: 4 lůžka.

Vybavení: v přízemí je obývací pokoj s posezením, kuchyňka s chladničkou, el. indukčním vařičem, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí, nádobím, kuchyňskou rohovou lavicí k sezení aj., koupelna se sprchovým koutem a WC. V podkroví se nachází ložnice s dvoulůžkem a pokojík se dvěma samostatnými lůžky. Vytápění objektu je el. přímotopy, ohřev vody boilerem. Chata má zastřešenou verandu a terasu s posezením a venkovním krbem K dispozici je rovněž venkovní ohniště a travnaté hřiště se sítí na míčové hry.

Možnosti stravování

Vlastní, k dispozici kuchyňka. Nebo v penzionech a hotelech v okolí.

Popis okolí

Aktivity: okolí poskytuje bohatou nabídku sportovních a rekreačních aktivit. V blízkosti 300 m je největší horský lanový park -Tarzánie, půjčovna čtyřkolek je vzdálená cca 800 m. Ke koupání aquapark a vyhřívané koupaliště s tobogánem ve Frenštátě pod Radhoštěm 4 km, koupaliště v Rožnově p.R. 10 km. Na Pustevnách mj. půjčovna čtyřkolek a koloběžek lanovkou se vyvezete nahoru na Pustevny a na koloběžce jedete cca 4 km z Pusteven dolů až k chatě. V nedalekém Rožnově pod Radhoštěm je paintball a adrenalin park zorbování, G-JUMP, lanová dráha aj.. Ve 100 m vzdáleném hotelu je možno navštívit restauraci, bistro, saunu, masáže, solárium, bowling, vinný sklípek, zapůjčit horská kola nebo si objednat jeden z mnoha balíčků zážitků. Výborné podmínky pro turistiku, cykloturistiku a houbaření.

Tipy na výlet po okolí

Tipy na výlet: sedačková lanovka na Pustevny a Radhošť 500 m, skanzen lidové architektury v Rožnově p. R. 10 km, muzeum Tatra a Fojství v Kopřivnici 10 km, městečko Štramberk s rozhlednou, hradem Trúba, jeskyní Šipkou aj. 10 km, hrad Hukvaldy a muzeum L. Janáčka 15 km a mnoho dalších.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Stu…

24.04.2024 - 24.04.2024
Náměstí republiky

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Studénky

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Pří…

27.04.2024 - 27.04.2024
Příbor

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Příbora.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Pří…

25.05.2024 - 25.05.2024
Příbor

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Příbora.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Stu…

29.05.2024 - 29.05.2024
Náměstí republiky

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Studénky

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete