Statistika našeho portálu

  • 102 230 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chata u Lipna - Lipno nad Vltavou

Lipno nad Vltavou

Celoroční pronájem rekreační chaty v blízkosti Lipna nad Vltavou. Lipensko nabízí podmínky pro zimní i letní rekreaci.Ubytování pro 6(8) dosp. osob a 4 děti - 3 ložnice, 2 koupelny, sauna, spol. prostor s kuchyní. K chatě náleží dětské hřiště, pergola, terasa, kolárna/lyžárna. Společenský prostor chaty je tvořen obývacím pokojem spojeným s kuchyňským koutem a jídelním koutem pro 6 osob. Kuchyňská…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
chatová oblast Kobylnice/ev. č. 75, Lipno nad Vltavou
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Lipno nad Vltavou

Fotogalerie k článku

Celoroční pronájem rekreační chaty v blízkosti Lipna nad Vltavou. Lipensko nabízí podmínky pro zimní i letní rekreaci.Ubytování pro 6(8) dosp. osob a 4 děti - 3 ložnice, 2 koupelny, sauna, spol. prostor s kuchyní. K chatě náleží dětské hřiště, pergola, terasa, kolárna/lyžárna. Společenský prostor chaty je tvořen obývacím pokojem spojeným s kuchyňským koutem a jídelním koutem pro 6 osob. Kuchyňská linka je vybavena pečící troubou, sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnou troubou, ledničkou a rychlovarnou konvicí. V obývacím pokoji s výhledem na Lipno je TV se satelitním přijímačem a krb. Ze společenských prostor chaty je přímý vstup na terasu a také na zahradu se zastřešenou pergolou a dětským hřištěm. V přízemí chaty je ložnice s dvojlůžkem a patrem na spaní pro 2 děti. V ložnici je šatní skříň, komoda a noční stolek. Z této ložnice je přímý vstup na udržovanou zahradu vedoucí k zastřešené pergole a dětskému hřišti. Dále je v přízemí chaty místnost s infrasaunou a hydromasážním sprchovým boxem. Infrasauna má kapacitu 4 osoby. V přízemí chaty se nachází dále koupelna se sprchovým koutem a WC. V podkroví chaty jsou dvě ložnice. 1. ložnice je vybavena dvojlůžkem a palandou pro dvě děti (možnost přespání i dospělých osob – nosnost palandy 170kg, plocha matrace 70x200cm), šatní skříní, komodou a nočním stolkem. Druhá ložnice s dvojlůžkem, komodou a nočním stolkem je spojena se šatnou. Dále je v podkroví chaty koupelna s WC, vanou vč. sprchovací zástěny a přebalovacím pultem. Splečenský prostor (obývací pokoj) je propojen tzv. galerií s podkrovím. Na galerii jsou dvě válendy s úložným prostorem, které slouží k příležitostnému spaní a zároveň je tato galerie určená pro společenské hry. Z galerie je přímý vstup na balkon, ze kterého je výhled na hráz Lipenského jezera. V okolí chaty se nachází dva penziony, kde je po domluvě možné stravování. K chatě náleží zastřešená pergola, dětské hřiště vybavené skluzavkou, houpačkou a stěnou s horolezeckými chyty pro děti vč. šplhací tyče. Rekreantům je dále k dispozici otevřené ohniště s posezením a možností grilování. K chatě je přistavěna uzamykatelná kolárna / lyžárna. Dále je ne pozemku chaty malý sklad / kolna. Na vyžádání je možné zapůjčit nafukovací loď od fy.GUMOTEX – Baraka se 2 pádly a záchrannými vestami. Parkování je možné na pozemku před chatou.

Možnosti stravování

Součástí chaty je kompletně vybavená kuchyně. Ve vzdálenosti do 500m se nachází dva penziony nabízející celodenní stravování.

Popis okolí

Ubytování v rekreační oblasti u vodní nádrže Lipno je ideální pro letní i zimní rodinnou dovolenou. Pro ubytované jsou k dispozici pro zimní sezónu tři zimní lyžařské střediska (Lipno nad Vltavou – Kramolín, Sternstein a Hochficht. V okolí pronajímané chaty jsou upravované zimní běžecké stopy a přímo na hladině vodní nádrže Lipno se v případě vhodných klimatických podmínek strojově upravuje bruslařská dráha. Ubytování v letní sezóně na Lipně nabízí koupání v přírodní nádrži Lipno i Aquaworldu – Lipno nad Vltavou. Lipno nad Vltavou nabízí adrenalinové zážitky od bobové dráhy přes lanové parky, bikepark až po stezku korunami stromů.

Tipy na výlet po okolí

Hrad Rožmberk Vítkův kámen (Vítkův hrádek) na Svatém Tomáši Cisterciácký klášter Vyšší Brod Naučná stezka LIPNO Lipenská přehrada Schwarzwnberský kanál Čertova Stěna Plechý Plešné jezero Třístoličník Stezka korunami stromů v Lipně nad Vltavou

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete