Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chatová osada Stvořidla - Trpišovice

Trpišovice

Udržované CHATKY jsou velmi dobře zařízené a účelně vybavené pro rodinnou rekreaci. Čalouněný sedací koutek se stolkem, ložnice s patrovými, lamelovými postelemi je oddělena závěsem. Na verandičce je stolek se židlemi. MARINGOTKY jsou o něco prostornější a zařízeny podobně – jednodušším nábytkem. Moderní a čisté sociální zařízení je v bezprostřední blízkosti. Povolen i pobyt se psy menš…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Udržované CHATKY jsou velmi dobře zařízené a účelně vybavené pro rodinnou rekreaci. Čalouněný sedací koutek se stolkem, ložnice s patrovými, lamelovými postelemi je oddělena závěsem. Na verandičce je stolek se židlemi.

MARINGOTKY jsou o něco prostornější a zařízeny podobně – jednodušším nábytkem. Moderní a čisté sociální zařízení je v bezprostřední blízkosti. Povolen i pobyt se psy menších ras. Parkování v areálu u správce!

Možnosti stravování

Kuchyňský kout je vybaven základním nádobím, dvouvařičem a chladničkou. Základní potraviny a rychlé občerstvení lze koupit nedaleko osady. Jídelna s dobrou kuchyní je 20 m od chatek.

Popis okolí

Cenově velmi výhodné, pohodlné čtyřlůžkové CHATKY a MARINGOTKY se nacházejí v romantickém údolí vodácké řeky Sázavy v chráněné přírodní rezervaci 5 km od Ledče nad Sázavou. Díky rozsáhlým smíšeným lesům velmi čisté přírodní prostředí i vyhlášený a známý houbařský ráj!!! Výhodou je i možnost příjezdu motoráčkem " Posázavským pacifikem"- zastávka je hned u osady. Rybaření a koupání v řece, nebo 4 km vzdáleném koupališti v Koutech, dětské hřiště, pískoviště, možnosti grilování u velkého ohniště, ruské kuželky a stolní tenis.

Tipy na výlet po okolí

Výlety: pěšky kolem peřejí řeky Sázavy k pomníku "Jestřába" Foglara, hrad v Haškově Lipnici, zámek v Ledči, záchranná stanice ptáků a vyder v Pavlově – jediná v ČR!, Muzeum kuriozit v Pelhřimově.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hudební festival: Hrošení na Řece 2…

19.07.2024 - 20.07.2024
pláž rybníku ŘEKA v…

Hudební festivaly HROŠENÍ NA ŘECE mají vždy něco navíc - nyní vystoupení IRSKÝCH TANEČNIC! Samozřejmě nesmí chybět…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete