Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chaty U žabáka - Netolice

Netolice

Nabízíme ubytování v chatách nedaleko malebné jihočeské obce Netolice na klidném místě u rekreačního chovného rybníka Podroužek rybolov zakázán, kde můžete strávit pohodovou dovolenou. Pronajímáme i jednotlivě tři chaty á max. 5 osob na samostatném pozemku 900m2 situovaném jižně se vzrostlými duby na břehu rybníka.Chaty jsou identické a zrekonstruované. Hlavní vchod do chat je bezbariérový, z obý…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Petrův Dvůr, Netolice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Netolice

Fotogalerie k článku

Nabízíme ubytování v chatách nedaleko malebné jihočeské obce Netolice na klidném místě u rekreačního chovného rybníka Podroužek rybolov zakázán, kde můžete strávit pohodovou dovolenou. Pronajímáme i jednotlivě tři chaty á max. 5 osob na samostatném pozemku 900m2 situovaném jižně se vzrostlými duby na břehu rybníka.

Chaty jsou identické a zrekonstruované. Hlavní vchod do chat je bezbariérový, z obývací místnosti je vstup na terasu s výhledem na rybník. V ložnici jsou dvě lůžka. Obývací pokoj s kuchyňkou a jídelním koutem tvoří jednu místnost. Je zde rozkládací pohovka dvoulůžko, samostatná postel, křesla, krb, TV+SAT.

Kuchyňský kout je plně vybaven elektrický dvojvařič, lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba s grilem, rychlovarná konvice, potřebné nádobí a náčiní a navazuje na jídelní prostor. V koupelně je WC, sprcha s umyvadlem a teplou vodou. Do objektů je zavedena pitná městská voda, elektřina. Zatopit je možné v krbu pouze suchým dřívím.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete